• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2023

11:27

OVAJ ČOVEK JE LUD - BIVŠI AS JUNAJTEDA SE POBIO U RESTORANU! Policija morala da INTERVENIŠE, a došao je samo na ODMOR!

Fudbal

OVAJ ČOVEK JE LUD - BIVŠI AS JUNAJTEDA SE POBIO U RESTORANU! Policija morala da INTERVENIŠE, a došao je samo na ODMOR!

Podeli vest

Bivši fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini izazvao je tuču u jednom restoranu u Belgiji

Omraženi status imao je Maruan Felaini za navijače svih klubova sveta sem onih za koje je igrao zbog svoje prgave naravi. Umeo je Belgijanac da izazove problem na terenu, a nedavno je to uradio i van njega kada se potukao u jednom restoranu. 

Prema pisanju belgijskih medija, bivši fudbaler Mančester junajteda zajedno sa bratom učestvovao je u masovnoj tuči koja se dogodila u restoranu. Intervenisala je i policija i istraga povodom svega toga hitno je pokrenuta.

Prve informacije kažu da je do tuče došlo u restoranu u Brisel, a sve se dešavalo nekoliko sati nakon ponoći. Razlog tuče još uvek nije poznat, ali su policajci moral da rastavljaju zaraćene strane budući da su kidisali jedni na druge i nakon što se situacija "smirila".

Foto: Action Images via Reuters/Carl Recine

Maruan i njegov brat, kao i dvojica ljudi sa kojima su se tukli tvrde da su ovi drugi krivi i da su oni započeli sve.

- Dobili smo poziv o tuči u tom restoranu i odmah smo poslali jedinicu na lice mesta, čim su stigli, razdvojili su ih. Učestvovalo je četvoro ljuti, među kojima su bili i braća Felaini. Napravljen je zvanični izveštaj, istraga je pokrenuta i na osnovu kamera koje postoje pokušaćemo da utvrdimo šta se tačno dogodilo i ko je sve bio umešan. Obe strane tvrde da su napadnute - rekla je Ilsa Vn de Ker iz belgijske policije. 

Inače, Maruan Felaini trenutno igra za kineski Šandong i došao je kući na odmor. U kineskom prvenstvu trenutno je pauza, pa je to iskoristio da poseti domovinu. On je karijeru započeo u Standardu iz Liježa, pa je potom došao u Premijer ligu gde je igrao prvo za Everton pet sezona, a onda je u Mančester junajtedu proveo šest. Za reprezentaciju Belgije odigrao je 87 utakmica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija