• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

18:07

IZNENAĐENJA U FA KUPU! Pet od DEVET mečeva bez pobednika! Mitrović ušao sa klupe, ali nije POMOGAO Fulamu! Kotidžeri IZBEGLI bruku!

reuters

Fudbal

IZNENAĐENJA U FA KUPU! Pet od DEVET mečeva bez pobednika! Mitrović ušao sa klupe, ali nije POMOGAO Fulamu! Kotidžeri IZBEGLI bruku!

Podeli vest

Fudbaleri Fulama i Sanderlenda remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u šesnaestini finala FA kupa, pa će novi meč odlučiti ko ide u osminu finala

Nekadašnji premijerligaš će tada ugostiti Kotidžere, s tim što su po prikazanoj igri već u Londonu mogli do prvorazredne senzacije, obzirom da se takmiče u Čempionšipu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović meč je počeo sa klupe, ali je menadžer Fulama Marko Silva bio prinuđen da uvede svog najboljeg igrača u 64. minutu umesto Vinisijusa, kada je video da je vrag odneo šalu.

Imao je Mitrogol nekoliko dobrih šansi, međutim, nije uspeo da postigne gol vredan prolaska, dok je gostima u dubokoj nadoknadi vremena poništen pogodak zbog ofsajd pozicije.

Zapamtiće Fulam i svi na Krejven Kotidžu danas golmana Sanderlenda Entonija Patersona i njegove bravure na golu. Čak 12 udaraca u okvir gola imao je domaćin od čega je Paterson sa deset intervencija, od čega osam unutar kaznenog prostora, sprečio Fulam da već danas obezbedi plasman u osminu finala FA kupa!

Nestvarnu partiju imao je 22-godišnji čuvar mreže kojom će nesumnjivo privući ogromnu pažnju javnosti na sebe, jer je na golu izgledao kao Điđi Bufon iz najboljih dana. 

Od ostalih premijerligaša, Lids, Lester i Sautempton su prošli u osminu finala, dok pobednika nije bilo u čak pet od devet odigranih mečeva.

Rezultati, 1/16 finala FA kupa:

Volsol - Lester 0:1 (0:0)

Akrington - Lids 1:3 (0:1)

Blekburn - Birminhem 2:2 (1:1)

Bristol siti - VBA 3:0 (2:0)

Fulam - Sanderlend 1:1 (0:1)

Ipsvič - Barnli 0:0

Luton - Grimzbi 2:2 (0:1)

Šefild venzdi - Flitvud 1:1 (0:0)

Sautempton - Blekpul 2:1 (1:0)

Preston - Totenhem (19.00)

Mančester junajted - Riding (21.00)

U slučaju nerešenog rezultata igraju se nove utakmice, gde će gostujuće ekipe imati prednost domaćeg terena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija