• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

08:20

NEĆU DA SE KRIJEM I ODUSTANEM! Stanković ZAGRMEO nakon NOVOG NEUSPEHA...

Tanjug/AP

Fudbal

NEĆU DA SE KRIJEM I ODUSTANEM! Stanković ZAGRMEO nakon NOVOG NEUSPEHA...

Podeli vest

Trener Sampdorije Dejan Stanković bio je razočaran nakon novog poraza u Seriji A

Niže Sampdorija poraze kao na traci i čini se da je opstanak u Seriji A nemoguća misija za Dejana Stankovića i njegove izabranike. Legendarni srpski fudbaler ne uspeva da posloži kockice u velikanu iz Đenove kom preti eliminacija iz elitnog takmičenja posle decenije! 

Iako fudbaleri Stampdorije ne uspevaju da prekinu seriju poraza Dejan Stanković je posle neuspeha na gostovanju Atalanti pohvalio svoje izabranike za pristup igri. 

- Žao mi je momaka. Hajde da arhiviramo ovu utakmicu i okrenemo se sledećoj. Možemo da spavamo mirno jer znamo da smo dali sve od sebe. Rekao sam momcima da podignu glavu, srećan sam što svakog dana radim sa njima. Srećan sam i zbog mlađih igrača koji ušli u igru, ne mogu da zamislim njihovu sreću što su imali priliku da osete Seriju A. Nosimo to sa sobom kući, ali moramo da popravimo mnogo toga... - rekao je Dejan Stanković na konferenciji za medije. 

Nije želeo bivši trener Crvene zvezde da odgovori na pitanje o tome može li Sampdorija da ostane u Seriji A, ali smatra da će njegov tim dati sve od sebe kako bi sačuvao status među elitom italijanskog fudbala. 

- Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali verujemo u opstanak. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da se krijem. Ovo je Sampdorija trenutno, pokušavam da izvučem maksimum iz ovih igrača. Momci su pokazali neke dobre stvari, ali nije bilo dovoljno - smatra trener Sampdorije. 

Foto: Tanjug/AP

Ističe Stanković da je Sampdorija dala i više od sto odsto protiv Atalante, ali da to nije dovoljno za rezultat protiv Boginje provincije. 

- Pre primljenog gola stvorili smo nekoliko šansi. Igrali smo protiv tima koji je u formi, uz Napoli u najboljoj formi u poslednje vreme. Bili smo hrabri i prihvatio bih da smo primili gol iz kontranapada, ali ne uz postavljenu odbranu. To je jedino što mogu da zamerim svojim momcima, inače smo odigrali vrlo dobro protiv vrlo snažnog protivnika. Momci su dali 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno - podvukao je Stanković. 

Sampdorija će u narednom kolu ukrstiti koplja sa Moncom koja igra sve bolje u poslednje vreme i na prethodnih pet utakmica je neporažena u Seriji A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija