• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2023

09:40

NEĆE U ALBANIJU I TAČKA! Lazetića SELILI u PARTIZANE, a on karijeru nastavlja u redovima VELIKANA!

Starsportphoto©

Fudbal

NEĆE U ALBANIJU I TAČKA! Lazetića SELILI u PARTIZANE, a on karijeru nastavlja u redovima VELIKANA!

Podeli vest

Mladi srpski napadač Marko Lazetić karijeru bi mogao da nastavi u Švajcarskoj

Otišao je pre godinu dana Marko Lazetić kao veliki talenat u Milan, ali na San Siru još uvek nije dobio pravu šansu. Zbog toga, uprava Rosonera rešila je da ga u januaru pusti na pozajmicu kako bi u narednih šest meseci skupljao minute i neophodno iskustvo, a od leta konkurisao za mesto u timu Stefana Piolija. 

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi Lazetić karijeru mogao da nastavi u Albaniji, ali se to neće dogoditi. Naime, prema pisanju švajcarskih medija srpski napadač nalazi se na meti Bazela i Jang Bojsa i na njemu je da u narendim danima odluči gde će. 

Marko Lazetić sjajno je igrao tokom jeseni u Primaveri, ali i Ligi šampiona za mlade, a na San Siru smatraju da je vreme za korak dalje. Ta odluka se nije dopala treneru omladinaca Injaciju Abateu koji otaje bez svog najboljeg igrača u nastavku sezone. 

Foto: Starsportphoto©

Ipak, na mladom Lazetiću i Milanu je da donesu pravu odluku. Jang Bojs je najbolji tim u Švajcarskoj, sa ubedljivom prednošću u odnosu na rivale, ali je pitanje koliku bi Srbin dobio šansu u Bernu. Sa druge strane, Bazel igra jednu od najlošijih sezona u klupskoj istoriji te bi dolazak srpskog reprezentativca mogao da bude prekretnica za nastavak šampionata. 

Bilo kako bilo - Lazetić će se u januaru preseliti na šestomesečnu pozajmicu, a onda bi od juna trebao da se bori za mesto u prvom timu slavnog italijanskog velikana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija