• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2023

09:47

JUNAJTED IPAK DOVEO ZAMENU ZA ERIKSONA U POSLEDNJI ČAS! Sabicer stigao na OLD TRAFORD!

Tanjug

Fudbal

JUNAJTED IPAK DOVEO ZAMENU ZA ERIKSONA U POSLEDNJI ČAS! Sabicer stigao na OLD TRAFORD!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Bajerna Austrijanac Marsel Sabicer igraće do kraja sezone u Mančester junajtedu, saopštio je jutros engleski klub

Britanski mediji navode da su dva kluba uspela da dogovore transfer austrijskog reprezentativca u poslednjim minutima prelaznog roka.

Sabicer će u Mančester junajtedu da zameni Danca Kristijana Eriksena, koji će zbog povrede zgloba odsustvovati sa terena najmanje tri meseca.

- Ponekad u životu morate da donesete brze i velike odluke. Čim sam čuo za ovu priliku znao sam da je dobra za mene. Ja sam takmičarski igrač, želim da pobeđujem i pomognem svom klubu u ostvarivanju ciljeva ove sezone. Verujem da mogu da donesem mnogo iskustva i energije u tim - rekao je Sabicer posle potpisivanja ugovora.

Sabicer (28) je u Bajern stigao iz Lajpciga 2021. godine za 15 miliona evra, a ove sezone odigrao je 24 meča za klub iz Minhena u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Austrije nastupio je na 68 utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59