• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

15:02

FILMSKA PRIČA ŠPANCA! Fudbaler dobio NEOČEKIVANO bogatstvo i saznao da je PRINC!

Reuters

Fudbal

FILMSKA PRIČA ŠPANCA! Fudbaler dobio NEOČEKIVANO bogatstvo i saznao da je PRINC!

Podeli vest

Španskom fudbaleru Đordiju Amatu život se poptpuno promenio kada je dobio vesti kojima ni u najluđim snovima nije mogao da se nada

Nekadašnji fudbaler Espanjola, Rajo Valjekana, Svonsija, Real Betisa i Eupena, koji trenutno igra za Johor Darul Tazim u Maleziji, prošle godine uzeo je indonezijsko državljanstvo zahvaljujući svojoj baki koja vuče korene iz te zemlje.

 

 

Tog trenutka Đordi Amar je shvatio da ima status princa ostrva Siaua. Nije mogao da veruje kada je saznao da je kao nasledstvo dobio tamošnje ostrvo i milionsko bogatstvo!

On nije bio ni svestan čime raspolaže, jer je rođen na periferiji Barselone, a njegovi roditelji su iz Katalonije.

 

 

Ipak, njegova baka je sa ostrva Siau u Indoneziji, koje se prostire na oko 160 kvadratnih kilometara i na njemu živi nešto više od 45.000 ljudi.

- Znao sam da postoji mogućnost da zbog bake uzmem indonezijsko državljanstvo i to mi je uvek bilo zanimljivo zbog bakinih priča - rekao je Amat u razgovoru za "Marku", ali se ovakvom epilogu nije nadao! 

 

 

 

Ispostavilo da je njegova baka u daljem rodu s indonezijskim kraljem, a njegov pradeda bio je vladar tog ostrva. I to nije sve, Amat je debitovao za Indoneziju i za reprezentaciju svoje nove domovine odigrao je već četiri utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija