• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

12:41

PREDIVNO, ADEM LJAJIĆ POSTAO TATA! Isplivala prva fotka sa ćerkicom i suprugom! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Fudbal

PREDIVNO, ADEM LJAJIĆ POSTAO TATA! Isplivala prva fotka sa ćerkicom i suprugom! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Adem Ljajić postao je otac predivne devojčice

Pre nekoliko meseci Adem Ljajić se oženio Novopazarkom Zubejdi Bubi Bećković, a popularni fubaler danas je postao otac.

Lepe vesti objavili su Ljajićevi prijatelji na Instagramu uz čestitke. Isplivala je prva fotografija ponosnog oca sa  ćerkicom i lepom suprugom Bubi iz bolničkog kreveta. Devojčici su dali ime Nur, to znači svetlost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yengespormags

 

Ljajićeva izabranica već ima dvoje dece iz prvog braka, dok je Ademu ovo prvo dete.

Foto: Printscreen/Instagram

Adem Ljajić sa suprugom Zubejdom

 

Nekadašnji fudbalski reprezentativac naše zemlje u novembru prošle godine je stao na ludi kamen sa izabranicom Zubejdom Bubom Dazdarevi.

Interesantno je da su Zubejida i Adem išli zajedno u školu, ali da se među njima tada ništa nije dešavalo. Kada je fudbaler okončao prethodnu vezu, počeo je druženje sa lepom umetnicom, a potom i vezu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija