• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

11:13

DA SE SMRZNEŠ! Mitrogol OTKRIO rutinu zbog koje je ZVER! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

DA SE SMRZNEŠ! Mitrogol OTKRIO rutinu zbog koje je ZVER! (VIDEO)

Podeli vest

Ubojiti napadač Fulama, Aleksandar Mitrović je strah i trepet za golmane, a sada je otkrio šta nikako ne propušta da bi uvek bio spreman za

Brutalni napadač našeg nacionalnog tima Aleksandar Mitrović je noćna mora za protivničke odbrane, a i te kako vodi računa o svom telu i veliku pažnju posvećuje oporavku.

Mitrogol je odlučio da podeli sa pratiocima kako se smrzava, a sve u cilju da što pre regeneriše mišiće i telo za predstojeće izazove. Potopio je hrabro i glavu, koju je "rashladio" a verovatno i namestio za meč protiv Čelsija (21:00).

Naš as je postigao čak 21 gol za Fulam u drugom delu sezone u Čempionšipu i vodio ih u Premijer ligu! Oborio je rekord tog ranga engleskog fudbala i nastavio u istom ritmu u eliti, ali i u dresu Srbije, pošto je pogađao i na Mundijalu. On je u ovom momentu na četvrtom mestu liste strelaca sa 11 postignutih ligaških golova.

Nebo je granica za ubojitog golgetera  i ljubimca navijača Fulama i "orlova". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija