• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

09:30

DA LI IMA GOREG POSLA NEGO JEBA*I SVOJU ŽENU I BROJATI TUĐ NOVAC?! Izjave legendarnog trenera koje se prepričavaju

Fudbal

DA LI IMA GOREG POSLA NEGO JEBA*I SVOJU ŽENU I BROJATI TUĐ NOVAC?! Izjave legendarnog trenera koje se prepričavaju

Podeli vest

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević bio je poznat kao čovek koji svojim izjavama zna da nasmeje do suza

Legendarni hrvatski trener preminuo je dan pre 88. rođendana, posle duge borbe sa rakom prostate koji se proširio.

Njegove priče o fudbalu, ženama, seksu... postale su antologijske.  Nakon što su Hrvati postali treći na SP 1998. godine, a publika mu skandirati ''Ćiro, majstore!", izjavio je:

- Drago mi je što više nisam homoseksualac. Najveći porok mi je pi*ka. Vagina je, da budem malo kulturan, čudna stvar. Zbog nje su se ratovi vodili, glave gubile. Dok ne dođe do tog parčeta mesa, čovek hoće da poludi. Posle konzumacije obično se pokaje. Zato je nastala i ona narodna ''posle je*anja nema kajanja" - rekao je pre nekoliko godina Blažević i nastavio u istom stilu:

Foto: beta

Preminuo trener Miroslav Blažević

- Majka mi je želela da budem sveštenik. Poslušam je i odem u manastir. Tamo sam sreo prelepu sestru, Aurora se zvala. Kad sam je spazio, sunce ti je*em, hašimaga (asocijacija za muški polni organ) je istog momenta skočio gledajući pod svodove manastira. Kažem sebi, Ćiro, ovo nije posao za tebe, svaki dan moraš da pariš oči i sekiraš k…. i ne smeš da j…. Pobegao sam iz manastira. Potentni muškarci moraju da šaraju sa strane. To im je jedna vrsta treninga za utakmicu sa ženom. Da li ima goreg posla nego j….. svoju ženu i brojati tuđ novac? Jedite svaki dan pasulj, pa da vidimo hoće li vam dosaditi. "Lud sam za umetničkim slikama. Volim žene i na platnu. Sine, kad sam bio mali bio sam siromašan. Sad eto nešto imam pa se pomalo kur*im.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija