• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

19:27

ČUDO ČEKANO SEDAM GODINA! Slavni superligaš NAPUŠTA svoj stadion!

Starsportphoto

Fudbal

ČUDO ČEKANO SEDAM GODINA! Slavni superligaš NAPUŠTA svoj stadion!

Podeli vest

Nekada slavni član srpske fudbalske elite OFK Beograd otići će na pripreme prvi put još od 2016. godine

Novi vetrovi duvaju na Staroj Karaburmi. Pošto je dobio novu upravu i stručni štab, OFK Beograd je nastavio da radi na stabilizaciji i jačanju igračkog kadra za nastavak sezone u Srpskoj ligi grupa "Beograd".

Ambiciozno rukovodstvo, na čelu sa novim ljudima potpredsednikom Kostadinom Terzićem i sportskim direktorom Andrejem Mrkelom obezbedila je treneru Simi Kruniću deveto zimsko pojačanje u ovom prelaznom roku.

Među plavo-bele stigao je mladi levi bek Ognjen Marinković. Reč je o fudbaleru rođenom 2. septembra 2003. godine, a prethodno je igrao za Prvu Iskru iz Bariča.

Podatak koji mnogo više raduje navijače OFK Beograda je vest da će ekipa prvi put ići na pripreme van srpske prestonice, što je potvrđeno na zvaničnoj Instagram stranici.

Što se tiče Marinkovića, prošao je omladinske škole Zemuna i Brodarca, a u seniorskoj konkurenciji, osim Baričana, igrao je i za beogradski Sinđelić.

U dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka, koji traje do 10. februara, na Karaburmu su još stigli: napadači Nenad Kudrić, nekadašnji fudbaleri Zvezde Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović, zatim levo krilo Tomislav Todorović, desni bek Nemanja Stanković, kao i vezisti, Sava Avramovski, bivši kapiten Partizana Milan Smiljanić i Marko Stojanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija