• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

11:01

POSLALI SU MI 3 METKA, NE SMEM DA IZAĐEM IZ KUĆE... Stankovićev gazda dobio jezive pretnje smrću!

Fudbal

POSLALI SU MI 3 METKA, NE SMEM DA IZAĐEM IZ KUĆE... Stankovićev gazda dobio jezive pretnje smrću!

Podeli vest

Vlasnik Sampdorije Masimo Ferero dobija jezive pretnje od navijača, jer je klub, koji sa klupe predvodi Dejan Stanković, trenutno u zoni ispadanja, na 19. mestu Serije A.

Sampdoriji ne preti samo ispadnje iz elitnog takmičenja, nego ima i dug od oko 150 miliona evra, koji je omča oko vrata. Navijači su besni i "žele glavu" vlasnika kluba Masima Ferera.

Nedavno su navijači Sampdorije poslali metak u koverti Fereru, koji je progovorio o svemu i priznao da se plaši.

- Tri metka su došla na moju adresu, pre dve ili tri godine. Stigli su u koverti i rekli su mi da će me ubiti. Sada je došao još jedan uz pretnje meni i doktoru Garoneu. On je izgubio mnogo novca. Ponudio se da nam pomogne i ja sam prvi koji će reći da mu se zahvaljujem na tome. Već je spasio Sampdoriju pre 12 godina i sada se nudi da to opet uradi. Trebalo bu da mu se zahvalimo, ako to uradimo pružiće nam ruku. Njemu je ‘Dorija’ u venama. Ali metak za mene i njega, to nije dobro i nije fudbal i nije sport. Policija mora da zaustavi ovo nasilje, ja imam decu i bojim se da izađem na ulicu - kazao je Ferero za "La Prese“ i potvrdio da će sve plate biti isplaćene.

Foto: informer

Masimo Ferero i Dejan Stanković

Ferero poziva navijače da se smire i traži da pruže podršku treneru Dejanu Stankoviću u trenutku kada se klub bori za opstanak u Seriji A.

- Plate će biti isplaćene, ali hajde da se smirimo. Niko neće izbaciti Sampdoriju iz lige jer ćemo isplatiti plate, jedino što one malo mogu da kasne, ali se ni to neće desiti. Sada sam malo odložio uplate, ali sam pričao sa igračima i oni će se boriti za dres. Potrebna nam je pozitivna energija od kluba, medija, navijača, hajde da se svi smirimo Imamo 22 igrača, 11 na terenu i Stankovića koji je odličan trener. Prestanite da govorite o kaznama, bankrotu i platama - zaključio je Ferero.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija