• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

17:40

LUDNICA! Bajern pao u Menhengladbahu sa DESETORICOM! Trka za titulu SVE NAPETIJA!

Tanjug

Fudbal

LUDNICA! Bajern pao u Menhengladbahu sa DESETORICOM! Trka za titulu SVE NAPETIJA!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobedili su Bajern Minhen rezultatom 2:1 u meču 21. kola Bundeslige.

Trka za šampionsku titulu u Bundesligi odavno nije bila ovoliko napeta i interesantna, jer Bajern odavno nije ovoliko grešio.

Bavarci su u 21. kolu upisali poraz od Borusije Menhengladbah na gostujućem terenu i ukoliko Union Berlin pobedi preuzeće prvu poziciju na tabeli, dok su ugroženi od Borusije Dortmund.

Bavarci su već na samom početku ostali bez Dajoa Upambekana, koji je zaradio crveni karton zbog oštrog starta, što je praktično donijelo prevagu za Borusiju!

Domaći već u 13. minutu stigli do prednosti pogotkom Lukasa Štindla, koji je majstorski pogodio mrežu Bajerna za vođstvo - 1:0.

Iako brojčano inferiorniji, fudbaleri Bajerna su uspjeli da stignu do izjednačenja nakon akcije Alfonsa Dejvisa, koji je uposlio Erika Maksima Čupo-Motinga, a Kamerunac iz blizine pogodio mrežu - 1:1.

Već početkom drugog dijela pogodkom Jonasa Hofmana, nakon asistencije Alaesane Plee, Borusija je stekla novo vođstvo - 2:1. 

A za konačan udarac Bajernu pobrinuo se Markus Tiram poslije kontranapada - 3:1.

Do kraja su izabranici Julijana Nagelsmana uspjeli da postignu još jedan gol u trećem minutu sudijske nadoknade, a strijelac je bio 17-godišnji Francuz Matijs Tel. 

Bundesliga, 21. kolo

Petak
Augzburg – Hofenhajm 1:0 (0:0)
Jensen 88

Subota
Borsuija Mehengladbah – Bajern Minhen 3:1 (1:1)
Stindl 13, Hofman 55, Tiram 84 – Čupo Moting 35
Bohum – Frajburg 0:2 (0:1)
Gregorič 39, Holer 51
Štutgart – Keln 3:0 (1:0)
Dijaz 9, Sosa 59, Kulibali 74
Volfsburg – Lajpcig 0:3 (0:1)
Forsberg 14, Lajmer 65, Šobolšaj 90+3
18.30 Ajntraht Frankfurt – Verder Bremen

Nedelja
15.30 Union Berlin – Šalke
17.30 Borusija Dortmund – Herta
19.30 Bajern Leverkuzen – Majnc

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija