• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2023

20:30

NEJMAR NA NOSILIMA, NAVIJAČI POBESNELI! U Parizu SUMNJAJU u njegovu povredu! Misle da se FOLIRA!

Tanjug/AP

Fudbal

NEJMAR NA NOSILIMA, NAVIJAČI POBESNELI! U Parizu SUMNJAJU u njegovu povredu! Misle da se FOLIRA!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar povredio se na startu drugog poluvremena utakmice protiv Lila.

Uspeo je Pari Sen Žermena da slavi protiv Lila u okviru 24. kola Lige 1 golom Lionela Mesija u 94. minutu - 4:3. Ipak, pobeda Svetaca pala je u zaborav budući da su na Parku Prinčeva "upaljeni" alarmi zbog povrede Nejmara. 

Brazilski napadač je na startu drugog poluvremena morao iz igre nakon što je iskrenuo zglob. Lekarska ekipa odmah je utrčala na teren, ali Nejmar nije mogao da ustane te je na nosilima iznet sa terena. 

Sve to daje povoda Parižanima da strahuju budući da je pitanje da li će Nejmar biti spreman za revanš meč Lige šampiona sa Bajernom! Bavarci su slavili u prvom na Parku Prinčeva sa 1:0 i jasno je da bi izostanak Brazilca bio ogroman hendikep za četu Kristofa Galtijea. 

Foto: Tanjug/AP

Ipak, ova povreda izazvala je burne reakcije među navijačima. Naime, mnogima je sumnjivo to što Brazilac svake godine oko 11. marta ima problema sa povredama. Reč je o rođendanu njegove sestre Reafaele...

Nejmar je prethodnih godina umeo da bude povređen, dobije koronu ili dobije kartone kako bi bio "slobodan" kada njegova sestra bude slavila rođendan. Ipak, ovoga puta se čini da do povrede nije došlo namerno jer čitava situacija nije delovala naivno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija