• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

06:29

POČASNI PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE NADOMAK FOTELJE U "KUĆI FUDBALA"! Džajić obezbedio apsolutnu većinu

fk crvena zvezda

Fudbal

POČASNI PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE NADOMAK FOTELJE U "KUĆI FUDBALA"! Džajić obezbedio apsolutnu većinu

Podeli vest

Dragan Džajić trenutno ima podršku 55 od 85 delegata u Skupštini FSS, pa je već sad jasno da će 14. marta njegov izbor za predsednika biti čista formalnost.

Dragan Džajić već ima apsolutnu većinu u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije i njegov izbor za predsednika na sednici 14. marta biće čista formalnost, saznaje Informer!

Počasni predsednik Crvene zvezde trenutno ima podršku 55 od 85 delegata u Skupštini FSS. Spekuliše se da bi danas mogao da dobije još 25 ili čak 27 glasova!

Posle regiona Zapadne Srbije i Kosova i Metohije, Džajiću su juče podršku dali i region Istočna Srbija u proširenom sastavu i Fudbalski savez Vojvodine.

Ispunio obećanje

Dajem podršku kandidaturi Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije
Branislav Nedimović


Među onima koji su potpisali saglasnost za Džajićevu kandidaturu su i bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ispred Radničkog iz Sremske Mitrovice, kao i predsednik FK Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Vojvodina jednoglasna

Nedimović je jedno vreme važio za najvećeg favorita da preuzme rukovođenje "kućom fudbala", a onda je pre sedam dana u izjavi za Informer prvi put najavio da će glas dati Džajiću ako se legendarni fudbaler bude kandidovao. Obećanje je juče ispunio.

- Ja, Branislav Nedimović, delegat u Skupštini FSS, zajedno sa svojim klubom Radnički Sremska Mitrovica, dajem podršku kandidaturi Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije - poručio je juče Nedimović.


Prvi čovek FK Vojvodine Dragoljub Zbiljić takođe je saglasan da treća Zvezdina zvezda vodi srpski fudbal.

- FK Vojvodina podržava kandidaturu istaknutog fudbalera i sportskog radnika Dragana Džajića za predsednika FS Srbije za mandatni period od 2022. do 2026. godine - jasan je bio Zbiljić.

Na kraju krajeva, FS Vojvodine bio je jednoglasan u stavu da je Džajić idealan naslednik Slaviše Kokeze, poslednjeg predsednika FSS, koji je još u martu 2021. podneo ostavku.

Foto: Informer

Dragan Džajić predsednik, izbori formalnost



- Odbor za hitna pitanja FS Vojvodine na proširenoj sednici, koja je održana elektronskim putem i kojoj su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora FSV, kao i delegati u Skupštini FSS, dao je jedinstvenu podršku kandidaturi Dragana Džajića za predsednika FSS za mandat u periodu 2022. do 2026. godine - navodi se u saopštenju FS Vojvodine.

Foto: Predrag Milosavljević

Skupština FSS 14.marta

Bio i ostao majstor

Delegati koji su učestvovali na sednici regiona Istočne Srbije - njih 12 - takođe nisu imali dilemu kome bi trebalo poveriti vođenje srpskog fudbala u narednom periodu.

- Izvršni odbor FS regiona Istočne Srbije na proširenoj sednici održanoj 21. februara jednoglasno je doneo odluku da za predsednika FS Srbije kandiduje Dragana Džajića. Reč je o najboljem fudbaleru na prostoru bivše Jugoslavije, majstoru čijim bravurama su se divili ljubitelji fudbala širom planete, kao i tvorcu šampiona Evrope i sveta. Delegati regiona Istočna Srbija, njih 12, među kojima su i predsednici FK Napredak iz Kruševca i futsala, ispred regionalnog saveza svojim potpisom su podržali kandidaturu legendarnog Džajića - stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 1 godinu

Tragedija za nas fudbala da senilni i nikad inteligentni covek vodi savez i upravlja sistemom i velikim novcima.Nama su vrane popile pamet.Bolje bi bilo da pozovu Bajdena na tu funkciju nakon predsednikovanja u SAD.To je farsa Terze i klike koja se krije iza starih i senilnih ljudi.Zasto mora biti predsednik eks fudbaler kad svi znamo da , cast izuzetcima, nikada ni isli u skolu, pa su nakon toga prokockali sve zaradjeno i sad hoce da nam sole pamet svojim glupostima.Katastrofa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija