• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2023

12:35

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE! Kruševljani dočekuju Nišlije, na KROV dolaze Lučanci!

Starsportphoto

Fudbal

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE! Kruševljani dočekuju Nišlije, na KROV dolaze Lučanci!

Podeli vest

Fudbaleri Napretka dočekaće od 14.30 sati u Kruševcu ekipu niškog Radničkog u 23. kolu Superlige Srbije, a dva časa kasnije u Beogradu će igrati Voždovac i Mladost iz Lučana.

U petak će se od 16 sati u Novom Sadu sastati Vojvodina i Radnik, a u Beogradu će od 18 časova igrati Čukarički i Kolubara.

Lider Superlige Srbije i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 14 sati gostovati Javoru u Ivanjici, a dva sata kasnije TSC će na svom terenu dočekati Spartak. Novi Pazar će od 18 časova igrati sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

Foto: Starsportphoto©

 

Poslednji meč, 23. kola SLS na programu je u nedelju od 16.30 časova, a Partizan će u Beogradu dočekati kragujevački Radnički.

Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija