• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2023

14:16

IBRA SVE ŠOKIRAO, SMANJIO SEBI PLATU: Igram skoro besplatno! Ako želite moju kuću, pokloniću vam je

reuters

Fudbal

IBRA SVE ŠOKIRAO, SMANJIO SEBI PLATU: Igram skoro besplatno! Ako želite moju kuću, pokloniću vam je

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović se vratio na teren na utakmici 24. kola Serije A protiv Atalante (2:0).

Švedski fudbaler je poslednji meč u dresu Milana odigrao  pre osam meseci, jedva je čekao da se vrati na teren. Novinari su jedva dočekali da ga pitaju da li može da nagovori Rafaela Leaa da produži ugovor sa Milanom. Dobili su šokantan odgovor

- Smanjio sam svoju platu da bi Milan njemu dao više novca. Ja skoro igram besplatno. Ako želite moju kuću, pokloniću vam je - zaključio je Ibrahimović.

Zlatan kaže da je srećan zbog povratka na teren posle pauze od osam meseci zbog operacije kolena, prenose italijanski mediji. 

- Nedostajali su mi navijači. Hvala im na energiji i motivaciji koju mi daju. Bez njih bi bilo teško. Dobro se osećam, u stvari najbolje u poslednjih godinu dana i dva meseca - rekao je Ibrahimović.

Foto: reuters

Zlatan Ibrahimović



On je priznao da je prošle sezone mesecima odlagao operaciju kolena da bi osvojio titulu sa Milanom.

- Želeo sam na bilo koji način da pomognem ekipi u poslednjih šest meseci prošle sezone. Znao sam da možemo da osvojimo titulu. Obećao sam treneru da ću da odložim operaciju koliko god mogu kako bih pomogao timu. Nikada nisam patio kao prošle sezone, jer sam želeo da osvojimo trofej -  istakao je švedski fudbaler.

Ibrahimović je ušao u igru u 74. minutu utakmice sa Atalantom pri rezultatu 1:0.

- Ako sebi ne postavim ciljeve, opustiću se i osećaću se kao da pripadam prošlosti. Međutim, ja pripadam sadašnjosti. Želim da se borim sa saigračima za minutažu. Inače ne bih bio ovde -  poručio je fudbaler Milana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija