• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2023

23:23

OSEĆAM SE KAO JOKIĆ! Ibrahimović komentarom oduševio sve Srbe!

reuters

Fudbal

OSEĆAM SE KAO JOKIĆ! Ibrahimović komentarom oduševio sve Srbe!

Podeli vest

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović oduševljen je zbog povratka na teren.

Godinu dana nije bilo Zlatana Ibrahimovića na terenu zbog povrede, mnogi su sumnjali da će se Šveđanin uopšte vraćati na teren, ali se vratio. Iskusni golgeter igrao je 15ak minuta protiv Atalante, a nakon meča priznao je da sebe vidi na terenu još nekoliko sezona. 

- Osećam se kao Nikola Jokić u NBA. Spreman sam da vam dam poklon. Ako se budem osećao isto kao danas, nastaviću da igram još nekoliko sezona, ne samo sledeću godinu – rekoa je Ibrahimović.

Foto: reuters

Prošlu godinu obeležila je smrt njegovog agenta Mina Rajole, a taj gubitak mu je izuzetno teško pao.

- Meni je on bio sve. Govorio sam to nekoliko puta. Imali smo neverovatan odnos. Istovremeno me je kritikovao i podržavao. Vrlo dobro me je mentalno trenirao. Sada bez njega, osećaj je čudan. Istina, do pre tri nedelje nisam se osećao dobro, ali onda se nešto promenilo i sada sam opet onaj stari - podvukao je Ibrahimović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija