• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2023

13:00

PONIZIO PARTIZAN, PA PODNEO OSTAVKU! Novosađani TRAŽE novog trenera!

Starsportphoto

Fudbal

PONIZIO PARTIZAN, PA PODNEO OSTAVKU! Novosađani TRAŽE novog trenera!

Podeli vest

Ljubomir Ristovski više nije šef stručnog štaba novosadske Mladosti, posle četvrtog uzastopnog poraza došlo je do raskida saradnje

Najveću pobedu u klupskoj istoriji ostvarila je Mladost Gat u Humskoj, savladavši Partizan u 21. kolu Superlige.

Tada su Novosađani prekinuli crnu seriju od četiri uzastopna poraza i činilo se da je izlazak iz krize potpuna realnost, pošto su u mrežu crno-belih spakovali četiri lopte.

Međutim, usledio je novi strmoglav pad i novi niz od tri neuspeha zaredom, što je bio signal da Ljubomir Ristovski podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba Mladost Gata. 

Posle najnovijeg poraza od Napretka iskusni stručnjak je saopštio igračima i upravi da se povlači sa trenerske klupe. Sa Ristovskim je sidro digao i njegov pomoćnik Srđan Trailović.

Ekipa je na samo 16 bodova, koliko ima i surdulički Radnik, dok im četiri poena beže Mladost iz Lučana, Radnički i Spartak imaju po 22 boda.

Foto: Starsportphoto

 

Ostaće upamćeno da je Ristovski, osim epske pobede nad Partizanom, impresivno uveo Mladost GAT prvi put u istoriji u superligaške vode. Zatim je iznenada napustio klub, ipak, vratio se u septembru i dirigovao igrom Novosađana na 13 mečeva.

A, onda opet rešio da ode...

Uprava Mladosti ima samo nekoliko dana da reši goruće pitanje, jer već u ponedeljak dočekuju niški Radnički.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija