• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

21:09

RISTOVSKI PRESREĆAN ZBOG NAJVEĆE POBEDE U KARIJERI! Važna tri boda, DEŠAVA se!

Starsportphoto

Partizan

RISTOVSKI PRESREĆAN ZBOG NAJVEĆE POBEDE U KARIJERI! Važna tri boda, DEŠAVA se!

Podeli vest

Fudbaleri Mladost Gata priredili su senzaciju pobedom nad Parrtizanom u Humskoj

Novosađani su slavili sa 4:0, što je najveći poraz Partizana u novijoj istoriji.

Kreator čuda trener Novosađana Ljubomir Ristovski bio je veoma smiren posle trijumfa:

- Sigurno da smo iznenadili... Jednostavno vratili smo tri boda od Javora (poraz od 3:2 u prethodnoj rundi) i sada smo ponovo u igri. Sigurno da smo danas odigrali onako kako treba, disciplinovano, organizovano, tvrdo, brzo... Mislim da smo malo izenadili Partizan u startu utakmice. Ovakve stvari se dešavaju, čestitam mojim momcima na ovakvoj igri, čestitam i ekipi Partizana. Nama su ova tri boda važna, jer će nam značiti mnogo za naredni tok prvenstva.

Na pitanje da li je ovo primer kako ekipa treba da igra u nastavku, iskusni stručnjak je odgovorio:

Foto: Starsportphoto

 

- Sigurno da jeste. Posle onakve igre protiv Javora, gde smo stvarno bili neorganizovani mojim momcima treba vremena. Mnogo je novih momka došlo u prelaznom roku, mislim da ćemo sa vremenom biti sve bolji i bolji. Još jednom čestitam svim akterima ove utakmice i velika tri boda za nas - zaključio je Ristovski, čovek koji je i najzaslužniji za to što je novosadski klub deo elite ove sezone.

Podsetimo da je po ulasku ekipe u najviši rang Ristovski napustio klub, u međuvremenu su Novosađani promenili dvojicu trenera (Lintu i Žigića), da bi se ponovo, kada su kola krenula nizbrdo, okrenuli Ristovskom i prepustili mu brigu o ekipi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija