• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2023

13:15

INZAGIJU GORI POD NOGAMA! Preti mu otkaz, uprava Intera postavila ultimatum!

reutera

Fudbal

INZAGIJU GORI POD NOGAMA! Preti mu otkaz, uprava Intera postavila ultimatum!

Podeli vest

Trener Intera Simone Inzagi mogao bi da dobije otkaz ako milanski klub ne izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenosi italijanski list "Korijere dela Sera".

Italijani navode da je rukovodstvo Intera nezadovoljno rezultatima i igrom tima u poslednjih nekoliko nedelja. Klub iz Milana je u poslednja tri kola zabeležio dva poraza i to od Bolonje (0:1) i Specije (1:2).

- Inter je uradio sve što je potrebno za pobedu, ali brojne šanse i neiskorišćen penal uticali su na poraz od Specije. Fudbaleri Intera ne veruju treneru, a prvi put je poljuljano poverenje igrača u Inzagija, pošto Inter prošle sezone nije osvojio Skudeto, iako je za to imao velike šanse - navodi italijanski list "Korijere dela Sera".

Inter je prvom meču osmine finala Lige šampiona pobedio Porto 1:0, a revanš duel je naredne nedelje u Portugaliji.

Foto: reutera

Simeone Inzagi pred otkazom

- Inzagiju sledi otkaz ako Inter ne dođe do četvrtfinala Lige šampiona. Interu potom sledi i derbi sa Juventusom. Odnosi između igrača su se naglo pogoršali. Naročito je pod sumnjom odnos Romelua Lukakua i Lautara Martineza, a Marselo Brozović, koji se smatrao ključnim igračem, ne oseća se komotno pošto je izgubio mesto u startnoj postavi od Hakana Čalhanoglua - zaključuje se u tekstu italijanskog dnevnika.

Inzagi je preuzeo Inter u junu 2021. godine. Milanski klub se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija