• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

14:36

Posle povlačenja Nemanje Vidića DŽAJIĆ MORA da ispuni OVAJ uslov da bi bio predsednik FSS!

printscreen

Fudbal

Posle povlačenja Nemanje Vidića DŽAJIĆ MORA da ispuni OVAJ uslov da bi bio predsednik FSS!

Podeli vest

Bez obzira na to što će biti jedini kandidat na sutrašnjoj Izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić moraće da dobije najmanje 50 odsto plus jedan glas od okupljenih delegata u Skupštini.

Skupština će, dakle, morati da se održi, bez obzira na to što će na njoj jedini kandidat biti Dragan Džajić, koji je i slovio za velikog favorita.

Biće neophodno da se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi okupi najmanje 43 od ukupno 85 delegata kako bi mogao da se održi kvorum, a da Skuptšina dobije legitimitet. 

To bukvalno znači da Dragana Džajića od preuzimanja funkcije predsednika srpske kuće fudbala deli 22 glasa delegata FS Srbije.

Foto: Predrag Milosavljević

Skupština FSS

Da je bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Vidić shvatio da nema šanse da pobedi na izborima i da je zbog toga i odustao od trke tvrdi i predsednik FS Vojvodine Dragan Simović.

- I jesam i nisam iznenađen odustajanjem Nemanje Vidića. Logično je, kad kandidat vidi da su mu minorne šanse, da odustane. Imali smo takvih situacija i u prošlosti - rekao je Simović za Informer.rs.

 

Foto: Starsportphoto

Dragan Simović

 

Skupština FSS održaće se sutra u 14 časova u Sportskom centru FSS, glasanje će biti javno, a ne postoji nijedna prepreka da Dragan Džajić postane novi predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJOLE

pre 1 godinu

ЏАЈИЋУ КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА УМЕСТО ДА ПУСТИШ ВИДИЋА ДА ВОДИ ФСС ТИ БУКВАЛНО ЛИКУЈЕШ ЗБОГ ТАКВИХ НАМ И ПРОПАДА ФУДБАЛ. СХВАТИ ДА СИ СТАР ШТО РЕКО НАШ НАРОД ИСПУШЕНА ЛУЛА УГЛЕДАЈ СЕ НА КАРАЏИЋА КОЈИ ЈЕ МНОГО ЈАЧИ ОД ТЕБЕ НИЈЕ СЕ КАНДИДОВАО СРАМОТА ОД ТЕБЕ БИО СИ ДОБАР ФУДБАЛЕР ЗАШТО СЕ НЕ ПОМИРИШ СА ГОДИНАМА ДОЛАЗЕ МЛАЂИ И ПАМЕТНИЈИ. ЈОШ 5 ИЗГУБЉЕНИХ ГОДИНА ЗА СРБСКИ ФУДБАЛ

Raka

pre 1 godinu

FSS je leglo korupcije i rasipanja para Ulazemo u stadione, valjda Vučić zna šta će mu to u korunpiranoj sredini, .... , još kad gradnju počnu firme koje cokulom otvaraju vrata ministarstava ... Milenijumtim,...ima ih na spisku ovaj je popularan.

mitar tutic

pre 1 godinu

Opet pionir COPINE skole ..opet isti opet ko ..... pogodi ko??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija