• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

23:30

MIŠEL PLATINI: Neću se vraćati u fudbalske institucije!

Fudbal

MIŠEL PLATINI: Neću se vraćati u fudbalske institucije!

Podeli vest

Bivši francuski fudbaler Mišel Platini, koga je švajcarsko pravosuđe oslobodilo optužbi za prevaru u procesu koji je trajao šest godina, ponovio je danas da neće tražiti nikakvu poziciju u Francuskoj fudbalskoj federaciji (FFF).

- Dao sam izjavu u julu kad sam oslobođen optužbi u Švajcarskoj, rekao sam da se neću vraćati u fudbalske institucije. To je to, tačka - izjavio je bivši šef Evropske fudbalske unije (Uefa).

Dodao je da ga fudbalska institucije ne zanimaju.

- Neću se vraćati u fudbalske institucije. Dao sam dovoljno, bio sam potpredsednik FFF pre 30 godina. Moja priča možda nije gotova, možda ima drugih stvari koje mogu da radim u fudbalu - dodao je Platini.

Platini je rekao i smatra da su "strukture francuskog fudbala dobre".

- Nema krize, ovo je kriza predsednika, a ne kriza francuskog fudbala - ocenio je Platini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija