• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

18:27

PEP PAKUJE ATOMSKI NAPAD! Siti se bacio u lov na nigerijsku GOL MAŠINU IZ NAPOLIJA! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

PEP PAKUJE ATOMSKI NAPAD! Siti se bacio u lov na nigerijsku GOL MAŠINU IZ NAPOLIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Mančester Siti planira da pošalje ponudu Napoliju za nigerijskog fudbalera Viktora Osimena.

Ovaj golgeter zadivio je fudbalski svet igrama u dresu Napolitanaca. Nigerijski napadač nemilosrdno trese protivničke mreže, pa nije nikakvo čudo što su na njega oko bacili neki od najvećih evropskih klubova.

Sjajni 24-godišnjak imaće slatke muke u izboru novog kluba ako se odluči na odlazak iz Napulja. Interesovanje za njega pokazali su Čelsi, PSŽ, Mančester Junajted, a u trku se uključio i Mančester Siti.

Iako u svojim redovima imaju Erlinga Halanda i Hulijana Alvareza, Siti je odlučio da se uključi u borbu za Osimena. Spremni su "građani" da ispune zahteve Napolija i da fenomenalnog Nigerijca dovede u svoje redove.

Ako bi uspeo da ga dovede, Siti bi u svojim redovima imao neverovatan napadački potencijal. Gvardiola očigledno može da zamisli špic napada sa Halandom i Osimenom i uz dodatak Alvareza, taj tim bi definitivno bio ubitačan po rivale.

 

 

Nigerijac je ove sezone odigrao 27 utakmica u dresu Napolija i ima učinak od 21 gola i pet asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija