• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2023

21:50

VERUJEM IGRAČIMA! Patrik Vijera: Moramo da igramo bolje i da pravimo više šansi

Reuters/Lee Smith

Fudbal

VERUJEM IGRAČIMA! Patrik Vijera: Moramo da igramo bolje i da pravimo više šansi

Podeli vest

Trener Kristal Palasa Patrik Vijera rekao je danas da veruje u svoje fudbalere, ali da ekipi, koja još nije pobedila u 2023. godini, treba više vremena.

Kristal Palas je napravio niz od 11 utakmica bez pobede u svim takmičenjima,  u Premijer ligi je osvojio samo pet bodova u poslednjih 10 utakmica pa je na 11. mestu sa 27 bodova, tri više od zone ispadanja.

Londonska ekipa nije uputila šut u okvir gola u tri uzastopne utakmice i sa 21 golom ima četvrti najlošiji napad u Premijer ligi.

- Statistika, možete da je čitate kako vama odgovara i kako želite da šaljete te poruke. Jasno je da ne postižemo dovoljno golova, to je činjenica. Moramo da igramo bolje i da pravimo više šansi. Moramo više da radimo pred protivničkim golom, da ulazimo više u šesnaesterac, da dodavanja budu kvalitetna, ali i da promenimo razmišljanje - rekao je Vijera, preneo je Skaj.


On je dodao da ekipa dobro radi.

- Verujem u naš način rada. Verujem u sebe kao trenera, u igrače sa kojima radim svakodnevno. Kada pogledate stav i naporan rad koji smo prikazali protiv Sitija, to ne može da se dovede u pitanje. Znam ko smo, kao klub i kao ekipa i nastavićemo da se borimo - dodao je nekadašnji fudbaler Arsenala.

On je rekao da oseća pritisak kao i ostali treneri i da je to deo posla.

- Tabela ne laže, moramo da pobeđujemo, da igramo bolje i da postižemo golove. Verujem da imamo kvalitet da napredujemo - naveo je.

Vijera je prošle sezone predvodio ekipu do 12. mesta na tabeli sa 13 bodova od zone ispadanja i posle toga očekivanja su porasla.

- Kada ostvariš dobre rezultate u prvoj sezoni, ljudi od tebe očekuju da napreduješ, ali to nije uvek tako. Važno je shvatiti gde smo, šta želimo da ostvarimo i pravac kojim želimo da idemo. Trebaće vremena da postanemo konstantni i zbog toga je važno da ostanemo mirni, govorim o klubu, i da nastavimo da radimo i verujemo u igrače koje imamo rekao je Vijera.

Kristal Palas će u sredu igrati na gostujućem terenu protiv Brajtona, zaostalu utakmicu osmog kola Premijer lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17