• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

14:08

STRAVIČNE VESTI IZ LIVERPULA! Srbin doživeo TEŠKU POVREDU! Sezona je za njega GOTOVA!

Reuters

Fudbal

STRAVIČNE VESTI IZ LIVERPULA! Srbin doživeo TEŠKU POVREDU! Sezona je za njega GOTOVA!

Podeli vest

Srpski fudbaler Stefan Bajčetić propustiće ostatak sezone zbog problema sa povredom.

U tmurnu sezonu Liverpula Stefan Bajčetić uneo je malo svetla. Iznenada je srpski fudbaler sa španskim pasošem dobio šansu od Jirgena Klopa i odmah je iskoristio na pravi način. Momak rođen u Vigu igrao je izuzetno tokom ove sezone, ali je njegov san danas prekinut nakon saznanja da će morati na podužu pauzu zbog povrede. 

Loše vesti saopštio je Stefan Bajčetić, ali Srbin nije želeo detaljno da obrazlaže o čemu se radi. Ipak, jasno je da je sezona za njega završena, a da će se treninzima vratiti tek sredinom leta. 

- Nažalost, zadobio sam povredu koja će me odvojiti od terena do kraja sezone. Ovo je veoma tužno zbogom neverovatnoj sezoni za mene, ali razumem da je ovo deo fudbala i sve će me ovo samo učiniti jačim i fizički i psihički. Takođe bih želeo da se zahvalim svima vama crvenima za svu podršku koju ste mi davali tokom cele sezone. Uveravam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikada - napisao je Bajčetić na svom Instagramu. 

 

 

Nedavno je i Jirgen Klop komentarisao njegovo stanje budući da mladi vezista nije bio u kombinaciji za revanš meč protiv Real Madrida. Nemac je tada priznao da situacija nije sjajna, a da Bajčetić ima "stres" fizičke prirode. 

- Apsolutno je loše. Ne oseća mnogo, samo malo, ali biće van stroja, ne znam koliko dugo. Moramo da pustimo da se to smiri i videćemo kada će moći da se vrati. Problem je visoko, tu negde oko primicača - jasan je bio Jirgen Klop. 

Ove sezone je Stefan Bajčetić u dresu Liverpula skupio 22 utakmice u svim takmičenjima i najavio da kao osamnaestogodišnjak može da bude od velike koristi za Redse. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 1 godinu

Nije on Srbin cim je izabrao da igra za Spaniju.

Ratko

pre 1 godinu

on je Spanac ,a ne Srbin da je Srbin bez razmisljanja bi igrao za Srbiju ,kraj diskusije ........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija