• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

06:40

HAOS U INDIJAN VELSU! USIJALA MREŽE, AMERI ZAPANJENI! Evo u čemu je RUSKA TENISERKA došla na meč! (FOTO)

Tanjug/AP

Tenis

HAOS U INDIJAN VELSU! USIJALA MREŽE, AMERI ZAPANJENI! Evo u čemu je RUSKA TENISERKA došla na meč! (FOTO)

Podeli vest

Nema Novaka Đokovića na Mastersu u Indijan Velsu, ali prelepa ruska teniserka Anastasija Potapova uspela je da napravi šou nared američkog tla!

Potapova je uspela da svojim potezom iznervira i domaćine turnira Amerikance i sve one koji su protiv Rusije u aktuelnom sukobu u Ukrajini.

Naime, ona je na meč protiv Džesike Pegule stigla u dresu fudbalskog kluba Spartak iz Moskve.

Iako ga je odmah skinula i ostala u standardnoj opremi, u kojoj je i odigrala pomenuti susret, njen potez je zapanjio one koji su mislili da se nikakva "ruska propaganda" neće dozvoliti tokom trajanja rata.

Društvene mreže su se "usijale" i to najpre zbog poziva da se Potapova sankcioniše, čak i dobije određenu vremensku zabranu nastupa, a potom zbog odgovora.

Bilo je i onih neutralnih po pitanju rata, koji tvrde da ona već duže vremena dolazi na turnire u dresu kluba za koji, pritom, navija od malena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

Anglosaksonski fašisti, šta vam je kriva ta devojka? Zato što je Ruskinja nesme da ima sponzore? Nije vam dovoljno što niko od vas neće da joj bude sponzor nego bi da devojci uništite život ni krivoj ni dužnoj?

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija