• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

08:35

BESNE U INTERU! Vlahović u centru bure, a Inzagi i navijači razapinju sudije! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

BESNE U INTERU! Vlahović u centru bure, a Inzagi i navijači razapinju sudije! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon pobede Juventusa nad Interom golom reprezentativca Srbije Filipa Kostića, Simone Inzagi, trener poraženog tima, uperio je prst u sudiju i VAR zbog priznatnog pogotka kome je, kako kažu u Juventusu, prethodila ruka Francuza Rabioa. Ipak, navijači su se okomili i na Dušana Vlahovića, a društvene mreže su preplavljene spornim momentima.

Fotografije i video snimci igranja rukom Rabioa i Vlahovića su na sve strane, ali ono što je najbitnije je da sudije u tim potezima nisu videle ništa sporno.

Trener Intera Simone Inzagi odmah je opleo po arbitrima!

 

 


– Desilo se nešto jako ozbiljno. Primiti ovakav gol u vreme VAR-a je neprihvatljivo. Još teže je sa objašnjenjem da nema snimaka. Ljuti smo i tražimo odgovore. Ovo je skandal – rekao je Inzagi.

 

 

Foto: Tanjug

 

Strateg Juventusa Masimilijano Alegri je poručio Juve ponaša uvek džentlmenski, pa i u porazu.

 

 


– Sudijske odluke moraju da se prihvate, one mogu ići ovako ili onako. Nemojte da me ljutite! Nismo pravili frku posle situacije sa Salernitanom, pa smo ranije protiv Intera imali poništen gol, kada VAR nije mogao da kaže da li je bila ruka ili ne. Juve je džentlmen u tom smislu, mi ne pravimo previše problema oko suđenja. Pričajte o fudbalu, a ne o sudijama - rekao je Alegri očigledno ljut na novinare što su potencirali priču o suđenju na konferenciji za medije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija