• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2023

15:45

SUDIJE ZLOSTAVLJAJU SVAKE NEDELJE! Oglasio se slavni ARBITAR, EVO ŠTA JE REKAO O MITROVIĆEVOM SLUČAJU!

Tanjug/AP

Fudbal

SUDIJE ZLOSTAVLJAJU SVAKE NEDELJE! Oglasio se slavni ARBITAR, EVO ŠTA JE REKAO O MITROVIĆEVOM SLUČAJU!

Podeli vest

Danima se piše u engleskim medijima koliko će kažnjen biti Aleksandar Mitrović zbog napada na sudiju za vreme meča protiv Mančester junajteda, a povodom toga slavni arbitar Mark Klatenburg je govorio o svojim iskustvima na terenu sa fudbalerima Premijer lige.

Aleksandru Mitroviću preti drakonska kazna, a Mark Klatenburg je podržao  ideju što strožije kazne za našeg asa, a zatim je progovorio o svojim iskustvima.

- Sudije 'zlostavljaju' svake nedelje, a Aleksandar Mitrović je samo poslednji primer i problem je što se ponašanje igrača koji igraju na najvećem nivou prenosi sve do petlića. Majkl Oliver je je dao crveni karton Anhelu di Mariji na meču Junajteda i Arsenala 2015. godine kada ga je Argentinac uhvatio sa leđa i zato su ga svi podržali, a sada bi i Kris Kavana trebalo da bude pohvaljen zbog situacije sa Mitrovićem - napisao je Klatenburg u svojoj kolumni na "Dejli Mejlu".

Nije se tu zaustavio slavni sudija.

- Džon Mikel Obi iz Čelsija je jednom zamahnuo ka meni u sudijskoj svlačionici na Stamford bridžu. Vrištao je na mene, vikao da će mi polomiti noge, a držao ga je trener Roberto di Mateo. Na kraju, Mikel je dobio samo tri meča zabrane i pomsilio sam da me FA zaje**va. Trebalo je da bude suspendovan do kraja sezone, ako ne i više. Mitrović nije bio agresivan kao Mikel, ali je odgurnuo Kavanu. FA sada može da to iskoristi za nauk ostalima. Sudije treba da budu poštovane na najvišem nivou, pošto ako nisu - to se prenosi do najnižih liga - navodi on.

Foto: Tanjug/AP

 

Aleksandar Mitrović je u okviru engleskog FA kupa nasrnuo na sudiju, zbog čega je dobio direktan crveni karton. Srpski napadač je dobio crveni karton pošto je u 72. minutu uhvatio sudiju Krisa Kavanoa za ruku i uneo mu se u lice. Kavano je prethodno dosudio penal za Mančester junajted i pokazao je crveni karton Vilijanu.

U međuvremenu, FA se oglasio i objavio da Aleksandra Mitrovića tereti i za "nasilničko ponašanje", a ostaje samo pitanje koliko će  biti kažnjen. Traje danima hajka u Engleskoj, pa traže da golgeter Fulama bude suspendovan do kraja sezone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija