• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2023

17:04

MORAMO DA POČENEMO DA POBEĐUJEMO! Geret Sautgejt: Evropsko prventstvo neće biti moja poslednja šansa, ako ga osvojimo

Tanjug/AP

Fudbal

MORAMO DA POČENEMO DA POBEĐUJEMO! Geret Sautgejt: Evropsko prventstvo neće biti moja poslednja šansa, ako ga osvojimo

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je danas da se nada da će ostati selektor i posle Evropskog prvenstva.

Engleska se nalazi u grupi C kvalifikacija za EP 2024. sa Italijom, Ukrajinom, Maltom i Severnom Makedonijom. Englezi danas gostuju Italiji, a tri dana kasnije dočekaće Ukrajinu u Londonu.

- Ovo je vrsta izazova na koji moramo da se naviknemo i moramo da počnemo da pobeđujemo. I pored toga, nismo pobedili ovde od 1961. godine, tako da je to još jedan deo istorije koji pokušavamo da srušimo i to je veliki izazov za ovaj tim jer su srušili toliko tih barijera u prošlosti- rekao je on.

Pohvalio je igrače Italije.

- Znam da se Italija nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo, ali još uvek ima neke izvanredne igrače i imaće veliku motivaciju. Biće to fantastična utakmica. Da li je Evropsko prvenstvo moja poslednja šansa? Šta će biti ako ga osvojimo - izjavio je Sautgejt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija