• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

10:21

GUDELJ KOLABIRAO, PA SVE ZAPREPASTIO! Klub se oglasio, proveo je noć u bolnici! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

GUDELJ KOLABIRAO, PA SVE ZAPREPASTIO! Klub se oglasio, proveo je noć u bolnici! (VIDEO)

Podeli vest

Dragiša Gudelj, rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje, izgubio je svest tokom utakmice njegove Kordobe protiv Rasing Ferola.

Na sreću, lekari su brzo reagovali, a Dragiša je ubrzo došao sebi, čak je želeo da se vrati na teren. Prvo je šokirao planetu kada je pao i izgubio svest, a onda potezom dok je ležao.

Pokušavali su lekari da ga ubace u kola hitne pomoći, a Gudelj je sve zaprepastio, pošto je pokušao da skoči sa kolica, kako bi se vratio na teren. Svi oko njega su ostali bez teksta, jasno se vidi na snimku da se raspravlja sa lekarima, koji su uspeli nekako da mu objasne da se neće vratiti u igru i nastaviti meč. 

Klub se oglasio nakon što je Gudelj kolabirao, ali i dan kasnije i ima lepe vesti. Klub je potvrdio da je Gudelj u svesnom i stabilnom stanju.

On je preko noći zadržan u bolnici na posmatranju, kako bi se uradili testovi, dok bi već tokom današnjeg dana mogao da bude pušten.

 

 

 

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu - objasnio je jedan od ljudi iz kluba posle stravičnih scena na terenu.

Svi u reprezentaciji čekaju informacije iz Španije o zdravstvenom stanju Dragiše Gudelja.

- Bili smo uz Nemanju, teško je sve to podneo, ali najvažnije da je sa Dragišom sve u redu i da je počeo da se oporavlja - rekao je za sajt FSS Strahinja Eraković.

Dragiša Gudelj je sin nekadašnjeg fudbalera Nebojše Gudelja koji je igrao za Leotar, Partizan, nekoliko španskih i nekoliko holandskih klubova. Ponikao je u Bredi, igrao za mlađe kategorije Ajaksa, a zatim Viktoriju Gimaraeš, Kadiz,  dok je od pre nekoliko meseci član trećeligaša Kordobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17