• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

26.03.2023

12:25

NAVIJAČI OPKOLILI "ORLOVE"! Srbi stigli u Podgoricu, Vlahović i Tadić u centru pažnje! (VIDEO/FOTO)

printscreen

Fudbal

NAVIJAČI OPKOLILI "ORLOVE"! Srbi stigli u Podgoricu, Vlahović i Tadić u centru pažnje! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Najbolji fudbaleri Srbije stigli su u Podgoricu pred meč sa Crnom Gorom u drugom kolu kvalifikacija (ponedeljak, 20.45) za Evropsko prvenstvo.

Igrače je ispred hotela sačekalo nekoliko navijača, koji su želeli da se fotografišu sa najboljim fudbalerima Srbije, a najviše "posla" imali su Dušan Tadić i Dušan Vlahović.

 

Foto: informer

 

Foto: Informer

 

Foto: informer

 

Fudbaleri Srbije pobedom su otvorili kvalifikacije za EP 2024. godine, savladavši na "Marakani" selekciju Litvanije sa 2:0. Trijumf "orlovima" na premijeri u kvalifikacijijama doneli su kapiten Dušan Tadić pogotkom u 16. i Dušan Vlahović u 53. minutu. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija tako su opravdali ulogu favorita i zalečili rane od Mundijala u Kataru, na kojem su ispali već nakon grupne faze.

Foto: informer

 

- Nije bilo vremena za neku dublju analizu njihove utakmice, to nas očekuje u nedelju uveče po povratku sa treninga. Video sam gol i drago mi je da se moj veliki prijatelj Nikola Krstović našao u ulozi junaka. Trese mreže u dresu svog kluba, sada je postigao prvenac i za reprezentaciju i svakako je jedan od igrača na koga moramo da obratimo posebnu pažnju. Trudićemo se da ga neutrališemo i da mu ostavimo što manje prostora. Čitao sam juče na portalima da je stadion rasprodat, očekuje se paklena atmosfera, ali to je nešto na šta smo navikli i ne treba da nam predstavlja problem. U petak je takođe bio sjajan ambijent na stadionu Rajko Mitić i zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci protiv Litvanije. U Crnu Goru idemo po nova tri boda i želimo da ostanemo na čelu tabele i posle drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - rekao je Strahinja Eraković.

Reprezentativac Crne Gore Stefan Mugoša uzda se u podršku navijača protiv "orlova".

- Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo je, ali najviše cenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata - dodao je Mugoša.

Foto: informer

 

 

 

 

 

 

EVROPSKO PRVENSTVO, KVALIFIKACIJE 

Grupa G

2. kolo
Ponedeljak

Crna Gora - Srbija 20.45
Mađarska - Bugarska 20.45

1. kolo
Petak
Bugarska - Crna Gora 0:1 (0:0)
Krstović 70

Srbija - Litvanija 2:0 (1:0)
Tadić 16, Vlahović 53

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija