• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

20:47

SIN MU MILIONER, A ON BESKUĆNIK! AS Juventusa ne želi da čuje za svog OCA koji nema KROV NAD GLAVOM! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

SIN MU MILIONER, A ON BESKUĆNIK! AS Juventusa ne želi da čuje za svog OCA koji nema KROV NAD GLAVOM! (VIDEO)

Podeli vest

Otac fudbalera Juventusa Mojze Kina, Birou Žan, živi na ulici uprkos činjenici da njegov sin zarađuje ogroman novac.

Vratio se Mojze Kin ovog leta u Juventus i potpisao astronomski ugovor sa Starom damom. Ipak, uprkos činjenici da Italijan zarađuje ogroman novac u fudbalu njegov otac Birou Žan Kin živi na ulici. 

On je u emotivnoj ispvesti za "Juvenews" otkrio da Mojze Kin ne želi da ima nikakav kontakt sa njim. Birou Žan priznao je da je preko kluba pokušao da se upozna sa sinom, ali je sve ostalo na razgovoru sa Pavelom Nedvedom. 

Foto: Tanjug/AP

- Naravno da je Mojze moj sin, ali ne znam ništa o njemu. Pokušao sam da stupim u kontakt, išao sam da razgovaram sa potpredsednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo nakon tog razgovora - rekao je Birou Žan.

 

 

Otkrio je, potom, da se nalazi u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji budući da je već neko vreme bez krova nad glavom. 

- Beskućnik sam više od mesec dana. Nemam nameru nikome da dajem podatke o svom sinu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa se ni ja neću brinuti o drugima. Sada sam na ulici i moram misliti na sebe i na to kako ću obezbediti krov nad glavom. Gradonačelnik Fosana zna za moje poteškoće i traži dom za mene, možete ga pitati, potvrdiće vam - rekao je otac Mojze Kina. 

Kin je ponikao u Juventusu, prešao je u prvi tim 2017. godine. Usledila je pozajmica u Veronu, a potom se preselio u Everton za 27,500,000 evra. Godinu dana je proveo u Pari Sen Žermenu pre nego što se vratio u Juventus gde zarađuje 3.140.000 evra godišnje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
credembanca

pre 1 godinu

Pročitajte moje svjedočanstvo kako sam dobio zajam od pouzdane tvrtke. nemojte se ljutiti zbog objave na svojoj vremenskoj traci Pozdrav, ja sam Katica, trenutno živim u Njemačkoj, bila sam u financijskoj situaciji u svibnju 2022. i trebala sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 75 000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići u tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 2% kamatne stope i supotpisnika s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Albaker zajam, (albakerloanfirm@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. albakerloanfirm@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija