• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

08:57

TUŽNO, PRETUŽNO I SRAMNO! Podla provokacija Crnogoraca, poludeli zbog srpskih fudbalera! "Da li ste kršteni? Tolika mržnja nije zdrava! Problem je u onima koji mrze Srbe"

informer

Fudbal

TUŽNO, PRETUŽNO I SRAMNO! Podla provokacija Crnogoraca, poludeli zbog srpskih fudbalera! "Da li ste kršteni? Tolika mržnja nije zdrava! Problem je u onima koji mrze Srbe"

Podeli vest

Srpski fudbaleri su po dolasku u Podgoricu dočekani kao prave fudbalske zvezde. Najmlađi navijači su bili oduševljeni što vide Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića Savića, tražili su da se zajedno fotografišu, pa autograme, ali nisu svi u Crnoj Gori srećni zbog toga.

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije igraju u ponedeljak uveče (20.45) u Podgorici meč kvalifikacija za plasman na Euro 2024.

Srpski fudbaleri su u Podgorici dočekani kao kod svoje kuće, što je pojedince žestoko zabolelo. 
Od momenta kada je ekspedicija "orlova" počela da izlazi na aerodromu igrači su davali autograme, jedna devojčica je skočila i zagrlila Aleksandra Mitrovića, usledilo je fotografisanje i davanje autograma...

Na društvenim mrežama ima onih koji negoduju jer su dečaci i devojčice u Podgorici s oduševljenjem dočekali idole. 

Foto: informer

 

"Pogledajte ovu tugu. Naša deca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom!", jedan je od komentara na Tviteru.

 

 

Naravno, ovo je izazvalo polemiku na društvenim mrežama. Bilo je onih koji su ga podržali, ali, na sreću, mnogo više onih koji su osudili ovakvo razmišljanje. 



"Deca ko deca. Vole fudbal i raduju se srpskim, kao sto bi bilo čijim fudbalerima. Problem je u tebi i sličnima što do podne mrzite Sebe, a od podne ceo svet", glasio je jedan komentra nakon podle poruke."Dobro bre ljudi, jeste li vi kršteni više? Tolika mržnja nije zdrava. Idite kod nekog doktora da vam to pogleda", prekipeo je mnogima govor mržnje."Pa svi smo mi "naši", ne vidim problem", "Naša deca dočekaju reprezentaciju naši naroda, šta je Crna Gora bez Srbi?", "Pakao koliko su deca od 10 godina bistrija i prosvećenija od vas zatrovanih mrznjom..a možda si samo jedan običan bedni provokator, a ja se upecala kao i svi drugi", samo su neki od komentara na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

Prelepe fotografije iz Podgorice naših fudbalera i navijača obišle su region, iz jednog i drugog tabora mogu da se čuju samo reči poštovanja, divljenja, taman smo pomislili da nema lepše uvertire za večerašnji meč. Ali...

Tužno jeste, ali ne ono što smo videli u Podgorici, dao Bog da "orlove" pred svaki meč tako dočekaju! Tužno je i jadno ovo što čitamo na društvenim mrežama...

 

 

 

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

za bolest milogoraca nema leka to je mentalno zaostala grupa ljudi,tu nema lecenja greska u kodu genetike

Zoran

pre 1 godinu

Да су дошли Енглеска или Немачка било би „наша деца приредила величанствени дочек нашим вековним пријатељима"...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17