• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

10:11

OTPISANI SU! Evo šta kažu kladionice pred meč Srbije u Crnoj Gori, pogledajte kvote!

Starsportphoto

Fudbal

OTPISANI SU! Evo šta kažu kladionice pred meč Srbije u Crnoj Gori, pogledajte kvote!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u Podgorici (ponedeljak, 20.45, RTS, Arena) igra protiv selekcije Crne Gore, u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Obe selekcije otvorile su takmičenje pobedama i želele bi tako da nastave. Srbija je sa 2:0 u Beogradu pobedila Litvaniju, dok su Crnogorci bili bolji u gostima od Bugarske (1:0). Ekipe se odlično poznaju međusobno, jer su 2018. godine igrale u Ligi nacija. I u Beogradu i u Podgorici slavila je Srbija, pa se Stojković nada da će i sada biti tako.

Srbija je favorit u ovom meču, ako je verovati kladionicama. Kvota na pobedu "orlova" je između 1.80 - 1.90, na remi je oko 3.60, dok je na trijumf domaćeg tima kvota čak 5.20.

Poslednji put Srbija je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ostvarila dve pobede u ciklusu koji je prethodio šampionatu 2000. u Belgiji i Holandiji. Piksi se iznenadio kad je čuo taj podatak, ali ga ne brine loša tradicija. Kaže da je kucnuo čas da ona bude srušena.

Foto: Informer

 

- Nisam znao to. Sada ćemo pokušati da srušimo tu tradiciju. Ne brine me previše niti obraćam pažnju na to. Znamo šta nam je cilj i da su bodovi važni i da nose istu težinu. Došli smo da se nadigravamo i da pokušamo kroz naš cilj da tako bude. Ne zaboravimo da protivnik želi isto to. Sve ćemo učiniti da utakmicu rešimo u svoju korist, ali neće biti lako. Ko tako misli, u velikom je problemu -  istakao je selektor Srbije.

Foto: fscg.me

Miodrag Radulović

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je danas da želi pobedu protiv Srbije, ali je dodao da se njegov tim neće zaletati.

- U dobrom smo momentu posle Bugarske. Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahteve - rekao Radulović.

 

GRUPA G

2. kolo

Ponedeljak

Mađarska - Bugarska 20.45
Crna Gora - Srbija 20.45
Litvanija slobodna

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija