• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

23:35

URADILI SMO ONO ZBOG ČEGA SMO I DOŠLI! Marko Grujić o brutalnom startu Savića! NIJE BILO NIŠTA STRAŠNO!

Starsportphoto©

Fudbal

URADILI SMO ONO ZBOG ČEGA SMO I DOŠLI! Marko Grujić o brutalnom startu Savića! NIJE BILO NIŠTA STRAŠNO!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Podgorici i nastavila pobednički niz na startu kvalifikacija za EP 2024. u Nemačkoj.

"Orlovi" su golovima Dušana Vlahovića slavili 2:0. 

Marko Grujić rekao je posle utakmice da je bilo teško, ali da je cilj, na kraju ispunjen.

- Svi se dobro poznajemo nema puno tajni, bila je teška utakmica, ali uspeli smo da pobedimo i učvrstimo se na prvom mestu grupe.

U 15. minutu Stefan Savić je žestoko startovao. Srpski vezista je završio na travi sa bolnom grimasom.

- Dobio sam udarac pošto je lopta napustila teren, nije bilo ništa strašno - istakao je Grujić posle meča za Arenusport. 

Šest bodova, cilj je ispunjen.

- Nije bilo onako kako žerlimo delom zbog dobrog defanzivnog bloka i odlične atmosfere, ali uradili smo ono što smo zacrtali.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija