• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

09:55

RONALDO SE POJAVIO I NAPRAVIO HAOS! Nastala je ludnica kada je izašao uz automobila koji vredi 8 miliona evra!

printscreen

Fudbal

RONALDO SE POJAVIO I NAPRAVIO HAOS! Nastala je ludnica kada je izašao uz automobila koji vredi 8 miliona evra!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo se prvi put pojavio u javnosti u novom Bugatiju i napravio ludnicu.

Radi se o možda i najekskluzivnijem automobilu na svetu, a Portugalcu je dostavljen pre mesec dana u Saudijsku Arabiju. Međutim, prvi put se Ronaldo u novom automobilu Bugati "Centodieci" pojavio u Madridu.

Automobil košta osam miliona evra, a samo ih je 10 na svetu. Kada se Ronaldo pojavio u Bugatiju nastao je haos na ulicama Madrida. Ronaldovi fanovi bili su van sebe od sreće kada su ga videli, želeli su da se fotografišu sa njim, da dobiju autogram...

Što se tiče automoblila, reč je Bugatiju s W16 motorom zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga, a maksimalna brzina mu je elektronski limitirana na 380 kilometara na sat. Od 0-100 km/h može da ubrza za 2.4 sekunde, što je fascinantan podatak s obzirom na to da je automobil težak oko dve tone.

Ronaldova kolekcija automobila vredela je oko 03 miliona evra, ali je sada ta kolekcija mnogo skuplja, skoro 40 miliona. Ovo mu inače nije jedini Bugati, ima i modele "Veyron Gran Sport Vitesse" i "Chiron".

 

 

Ronaldo automobile čuva u španskoj prestonici, ne u jednoj, nego u tri garaže."Bugatti Chiron" vredi više od dva miliona evra. Reč je o automobilu koji je proizveden u samo 500 primeraka, a Ronaldo ga je ugrabio čim je došao na tržište. U madridskoj garaži je i Ferrari 599 GTO za kojeg je iskeširao 600.000 evra, a posebno se diči jednim raritetom. U njegovoj garaži je parkiran "McLaren Senna" koji je napravljen u čast prerano poginulog brazilskog vozača Formule 1 Airtona Sene. Proizveden je u 500 primeraka, a vrednost je milion evra. Kupio je i Rolls Royce Cullinan,  a za njega je iskeširao oko 390 hiljada evra. Portugalac je posebno ponosan na predivni Bugatti La Voiture Noire koji je napravljen prema legendarnom Bugattiju Type 57 SC Atlantic „La Voiture Noire“. Napravljen je u samo jednom primerku, vredi 16,5 miliona evra, a Kristijano se pobrinuo da bude samo njegov. 

Poseduje i Mercedes AMG vredan 700.000 evra i  Mercedes AMG GLE 63. Garažu mu krase tri Ferrarija od kojih je jedan Ferrari F12 TDF koji juri i do 340 km/h, a pokreće ga 780 ‘konja’. Njega je platio 415.000 eura, iskeširao je 1,6 miliona evra za Ferrari Monza SP2. Poseduje i Lamborghini "Aventador", kojeg je platio 300.000 evra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija