• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

11:39

MUŠKARCIMA NIJE DOBRO! Ona pokaže GOLE GRUDI kada njen omiljeni klub da gol! (FOTO)

printscreen instagram

Fudbal

MUŠKARCIMA NIJE DOBRO! Ona pokaže GOLE GRUDI kada njen omiljeni klub da gol! (FOTO)

Podeli vest

Najpoznatija meksička navijačica, Enid Vong, na vrlo provokativan način slavi svaki pogodak Tigresa, svog omiljenog fudbalskog kluba.

Ko kaže da samo muškarci uživaju u fudbalu? Meksička influenserka Enid Vong je preko noći postala poznata, jer na i te kako spcifičan način proslavlja kada klub za koji navija zatrese mrežu!

Mnogi navijači jedva čekaju da Tigres postigne pogodak, jer onda Enid pokazuje gole grudi. 

Atraktivna Meksikanka na društvenoj mreži Instagram ima čak 1,5 miliona pratilaca! Ona prosto obožava klub iz svoje domovine, a zgodno telo i bujno poprsje najzaslužniji su za njenu popularnost. 

Foto: printscreen instagram

 

Ova influenserka zarađuje veliki novac na čuvenom sajtu za odrasle "OnlyFans",  a slike koje postavlja za kratko vreme su počele da kruže internetom.

Ipak, čelnici kluba sa stadiona Universitario nisu želeli tu vrstu promocije i atraktivnoj Enid su zabranili pojavljivanje na tribinama dve sezone. Ta vest nije baš obradovala navijače, ali jedno je sigurno - klubu iz San Nikolasa donela je veliku reklamu. 

Enid Vong je svesna da jači pol ludi za njom i iako nije otrkila svoj emotivni status, poručila je da je samostalna devojka i da ni od koga ne traži novac.

- Sami mi dajete pare, ja ih ni od koga ne tražim - poručila je Enid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

VAlja Enid ospermiti......pa da zaradjuje i uzivo.....

Dule

pre 1 godinu

Немојте да се ложите, то нису природне сисе мего пластичне.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija