• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

21:30

IZ BEOGRADA PRAVAC MLS! Los Anđeles ŽELI SRBINA!

Starsportphoto©

Fudbal

IZ BEOGRADA PRAVAC MLS! Los Anđeles ŽELI SRBINA!

Podeli vest

Srpski golman Novak Mićović karijeru nastavlja u MLS ligi.

Poznato je da je Serija A obećana zemlja za srpske fudbalere, a po svemu sudeći MLS liga mogla bi da postane obećana zemlja za srpske golmane! Đorđe Petrović već godinu dana brani mrežu Nju Inglanda, a sada bi put Amerike mogao da ode i Novak Mićović. 

Kako prenosi "Mozzart sport" mladi golman Čukaričkog karijeru nastavlja u taboru Los Anđeles Galaksija gde će mu saigrač biti Dejan Joveljić. Brđani će na ime obeštećenja dobiti nešto manje od milion evra, a Mićovića će među stativa zameniti Zoran Popović koji je zimus došao na pozajmicu iz Crvene zvezde. 

Mićović je treći fudbaler Čukaričkog koji se iz Srbije seli u Ameriku. Pre njega su put MLS-a otišli pomenuti Đorđe Peterović, zimus je u Kraun legasi otišao Nikola Petković, a nekoliko sezona ranije je Luka Stojanović pojačao Čikago fajer. 

Foto: Starsportphoto©

Novak Mićović je na početku bavljena sportom branio za Crvenu zvezdu, od 2016. je u Čukaričkom, gde se probio do prvog tima. Bio je član omladinske reprezentacije Srbije.

Mrežu tima iz Kalifornije trenutno brane Džonatan Bond i Džonatan Klinsman, inače sin legendarnog nemačkog fudbalera Jirgena Klinsmana, ali u Los Anđelesu nisu zadovoljni njihovim izdanjima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija