• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

02.04.2023

06:44

LJUBIMCI NAVIJAČA NAPUŠTAJU VEČITE! Najbolji fudbaleri Zvezde i Partizana na pragu odlaska!

Starsportphoto/fk partizan

Fudbal

LJUBIMCI NAVIJAČA NAPUŠTAJU VEČITE! Najbolji fudbaleri Zvezde i Partizana na pragu odlaska!

Podeli vest

Defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović (32) na meti je austrijskog LASK-a, dok vezista crno-belih Bibars Natho (35) želi da se vrati u Rusiju.

Večiti rivali bi ovog leta mogli da ostanu bez glavnih uzdanica! Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović (32) i vezista Partizana Bibars Natho (35) imaju pozive da se vrate u Austriju, odnosno Rusiju, pa nije isključeno da već u predstojećem prelaznom roku napuste srpski fudbal!

Akcionar Austrije

Poznato mesto

Bibars je uživao u ruskom fudbalu, uslovi su mu odgovarali i spreman je da se vrati tamo
Adam Natho


Iskusni štoper aktuelnog prvaka već je bio na pragu odlaska sa "Marakane" tokom minule zimske pauze. Ozbiljno interesovanje pokazali su tada Leće i Sampdorija, ali je Dragović ipak ostao da završi posao, jer želi da osvoji još jednu "duplu krunu" sa crveno-belima.

Međutim, sada je za njegove usluge "zagrizao" LASK iz Linca, trenutno trećeplasirani tim u austrijskom prvenstvu.

"Sportski direktor LASK-a Radovan Vujanović po svaku cenu hoće da dovede Dragovića na leto. U ovom klubu već igraju trojica bivših prvotimaca Zvezde - Branko Jovičić, Filip Stojković i Ibrahim Mustafa, pa nije isključeno da i odlični defanzivac poveća tu koloniju", prenose austrijski mediji.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović se vraća u Austriju


Nekadašnji as Bazela, kijevskog Dinama, Bajera iz Leverkuzena i Lestera nekoliko puta je ponovio da mu je želja da igračku karijeru završi u matičnoj Austriji iz Beča, pogotovo otkako je postao i akcionar kluba. Uz to, on ima važeći ugovor sa crveno-belima do juna 2024. godine, pa bi LASK morao da plati i određeno obeštećenje.

DRAGOVIĆ U ZVEZDI

2 sezone
87 utakmica
4 pogotka
1 asistencija
2 trofeja

Netho bez trofeja

S druge strane, Bibars Natho će i četvrtu sezonu u dresu Partizana završiti bez ijednog osvojenog trofeja, a posebno ga frustrira što nije mogao do šampionske titule.

Iskusni as je u Humsku došao u avgustu 2019, odigrao je 155 mečeva, dao 50 golova i postao zamenik kapitena.

Foto: reuters

Bibars Natho



Prethodno je kreativni vezista ostavio dubok trag u Rubinu iz Kazanja i moskovskom CSKA. Njegov stric Adam Natho, inače trener i bivši fudbaler, sada je otkrio da Izraelac ima u planu da se uskoro vrati u Rusiju.

NATHO U PARTIZANU

4 sezone
155 utakmica
50 pogodaka
42 asistencije

- Bibars ne može da zaboravi Rusiju. Uživao je igrajući u njihovoj Premijer ligi, jer su mu uslovi tamo odgovarali. Ima želju da se vrati u tu zemlju, imao je i pre godinu dana. Sigurno postoji nekoliko timova kojima bi dobro došao, jer je sve manje kreativnih igrača. On u međuvremenu nije fudbalski oslabio, naprotiv, mislim da je napredovao i da sada poseduje neke stvari u svojoj igri koje nekada nije imao - rekao je Adam Natho.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija