• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2023

10:31

HAOS U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA! Potop Partizana koriste ONI! Nikad ZANIMLJIVIJA borba u Srbiji, evo kako stoje stvari!

Starsportphoto©

Fudbal

HAOS U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA! Potop Partizana koriste ONI! Nikad ZANIMLJIVIJA borba u Srbiji, evo kako stoje stvari!

Podeli vest

Ne pamti se kada je bila ovako zamimljiva trka za drugu poziciju u Superligi Srbije, a verovatno niko uoči sezone nije ni slutio da će Partizan biti u situaciji u kojoj će morati da strepi i mesto vicečampiona Srbine.

Fudbaleri Partizana ponovo su pokazali da nisu na nivou kakav se od njih očekivao u Superligi, a u prilog tome govori i poraz od Vojvodine u derbiju 28. kola na Karađorđu od 2:1.

 Grčevito se bore izabranici Igora Duljaja za drugo mesto na tabeli, a ne treba ni spominjati koliko su podbacili u odnosu na "večitog rivala" Crvenu zvezdu, koja mirno sve gleda sa liderske pozicije.

Foto: Starsportphoto

 

"Rat" za drugo mesto je sve žešći, jer donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, a situacija se i te kako iskomplikovala nakon pobede Vojvodine nad klubom iz Humske. Umešao se i novosadski klub u borbu za to mesto, iako TSC ima pet bodova prednosti i meč manje.

Jasno je da u srpskom fubalu više ništa nije nemoguće, a ekipa koju sa klupe vodi Žarko Lazetić sada je svetla reflektora bacila na sebe! Ekipa iz Bačke Topole igra meč 28. kola u nedelju od 16 časova u Surdulici protiv Radnika, kojem su bodovi preko potrebni i gori im pod nogama.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, Čukarički koji diše za vratom Partizanu gostuje Radničkom iz Niša. Beogradski klub sada ima priliku i da pretekne Partizan ukoliko pobedi na Čairu. Šansi za Evropu se još uvek nada i Novi Pazar, koji matematički može da se nađe na drugom mestu, iako je u zaostatku osam bodova za TSC-om. Nakon što mečeve odigraju TSC i Čukarički, stvari će biti mnogo jasnije! Oni bi eventualnim pobedama pošteno zagorčali život Partizanu, kojem je ova sezna već dovoljno gorka.

Foto: Starsportphoto

 

Biće uzbudljivo u poslednja dva kola koja će biti odigrana pred plej-of, jer Partizan prvo dočekuje Voždovac, a zatim gostuje Čukaričkom. Vojvodina gostuje TSC-u, pa dočekuje Novi Pazar.

TSC uz derbi sa novosadskim timom ima i gostovanje Voždovcu, dok Čuka pre dolaska Partizana na Brdo ide na gostovanje Javoru u Ivanjici. Novi Pazar pre gostovanja Voši čeka Radnik iz Surdulice na svom terenu.

Foto: Starsportphoto

 

Trka za drugo mesto se i te kako zahuktala, Liga šampiona je mnogima u mislima, i mnogi sa nestrpljenjem čekaju dodatnih sedam utakmica plej-ofa gde uzbuđenja neće manjkati! Dakle, ukoliko bi TSC trijumfovao protiv Radnika mogao bi da pobegne crno-belima na četiri boda, a toliko željenom drugom mestu sa pravom se nadaju i Čukarički, Vojvodina i Novi Pazar. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija