• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2023

13:17

PALE TEŠKE REČI, SVAĐA LEGENDI PRED KAMERAMA! Mateus isprozivao Kana: Lažeš!

printscreen

Fudbal

PALE TEŠKE REČI, SVAĐA LEGENDI PRED KAMERAMA! Mateus isprozivao Kana: Lažeš!

Podeli vest

Oliver Kan i Lotar Mateus žestoko su se posvađali pred kamerama na terenu uoči utakmice Bajerna i Dortmunda (4:2).

Razlog svađe legendarnih fudbalera je odluka Bajerna da smeni Julijana Nagelsmana i angažuje Tomasa Tuhela. Mateus je isprozivao direktora Bavaraca zbog ponašanja čelnika kluba. On je u jednoj kolumni kritikovao klub zbog "curenja" informacija, jer je italijanski novinar Fabricio Romano prvi objavio da će Nagelsman dobiti otkaz. 

- Katastrofa je to što se desilo sa Julijanom, već smo naglasili više puta da to nije procurelo iz kluba, sami sebi bismo pucali u noge da smo to uradili. Prvo smo javili Nagelsmanu, bila je teška situacija - rekao je Kan.

Mateus je u kolumni istakao da čelnici kluba gaze preko slogana "Mia san Mia" koji bi u slobodnom prevodu glasio "mi smo oni koji jesmo".

- Neću da vodim lični rat sa tobom ovde, možeš da me pozoveš u bilo kom momentu i razgovaraćemo. Stvari su se promenile, na drugačiji način vodite klub - poručio je Lotar.

Kako su mediji objavili čelnici Bavaraca su se prvo dogovorili sa Tuhelom, pa tek onda obavestili Nagelsmana koji je za to saznao iz medija.

 

 

- Možda vama to u teoriji zvuči da je trebalo, ali stvari drugačije funkcionišu. Dokle god nemate potvrdu trenera, ne možete da donosite odluke, čekali smo da situacija bude jasna. Nagelsman je u tom momentu bio na odmoru i nije mogao da dođe u prostorije kluba - odgovorio je Kan i dodao da nije hteo preko telefona Nagelsmanu da saopšti da je dobio otkaz.

- To nije moj stil. Nikome ne govorim preko telefona da želim da raskinem suradnju sa njim.

Mateus je za kraj poentirao:

- Oliver Kan laže. Želi da skrene pažnju sa svojih problema, pa napada mene, spreman sam bio za to. Kažem ono što vidim i što osećam. Hronološki redosled, onaj koji je Kan opisao, ne odgovara pravim dešavanjima - zaključio je Mateus.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija