• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

11:16

NAMAZAN SVIM BOJAMA! Evo kako je zvezda PSŽ-a zeznula ženu i ostavila je bez IČEGA!

Reuters

Fudbal

NAMAZAN SVIM BOJAMA! Evo kako je zvezda PSŽ-a zeznula ženu i ostavila je bez IČEGA!

Podeli vest

Defanzivac Pariz Sen Žermena, Ašraf Hakimi, ostavio je svoju suprugu Hibu Abuk praznih ruku i bez alimentacije nakon zahteva za razvod koji je podnela zbog optužbi za neverstvo.

Supruga fudbalskog reprezentativca Maroka, Ašrafa Hakimija, ne uspeva da dobije isplatu za razvod jer je slavni sportista stavio imovinu na majčino ime.

Ona se obratila sudu da zatraži raskid njihovog braka i tražila je polovinu imovine fudbalske zvezde u nagodbi za razvod, međutim, otkriveno je da on nema imovinu.

Verovali ili ne, Hakimi je svu svoju imovinu registrovao na ime svoje majke, Sadie Mouth, tako da na papiru nema ni "cvonjka".

Foto: reuters

 



Kada je Abuk (36) odvela svog 24-godišnjeg muža na sud, očekivala je da će dobiti jednak udeo od njegovih 70 miliona evra nakon razlaza, ali je obaveštena da dokumenti pokazuju da sva imovina pripada njegovoj mami.


Hakimi koji prima milion evra mesečno, počeo je da izlazi sa suprugom 2018. kada je on imao 19 godina, a ona 31. Defanzivac je inače optužen da je silovao ženu koju je pozvao u svoj bračni dom kada su njegova supruga i porodica bili u Dubaiju. Prošlog meseca pokrenuta je istraga protiv Marokanskog asa zbog navedenih optužbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija