• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

17:10

DEKLARSANI HOMOSEKSUALAC IZBAČEN IZ TIMA! Policija ga JURILA, on odbio da se TESTIRA na DROGU! Reprezentativac ČEŠKE izazvao pravi SKANDAL!

Tanjug/AP

Fudbal

DEKLARSANI HOMOSEKSUALAC IZBAČEN IZ TIMA! Policija ga JURILA, on odbio da se TESTIRA na DROGU! Reprezentativac ČEŠKE izazvao pravi SKANDAL!

Podeli vest

Povremeni češki reprezentativac Jakub Jankto propušta ostatak sezone zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Nedavno je Jakub Jankto izašao u javnost i priznao da je homoseksualac. Zbog svoje "hrabrosti" dobio je podršku saigrača i kluba, ali je danas zbog problema sa metalnim zdravljem rešio da propusti ostatak sezone u dresu Sparte. Ipak, češki mediji bruje o tome da je tamošnji reprezentativac napravio saobraćajni prekršaj, te da je zbog nediscipline izbačen iz tima! 

Jankto je nedavno zaustavljen zbog brze vožnje, ali je odbio da se testira na alkohol i drogu. Zbog toga je u čitav slučaj uključena i češka policija, a klub je nedavno saopštio da iskusni vezista više ne trenira sa timom već individualno! 

- Prvi tim Sparte nastavlje bez Jakuba Jankta. Fudbaler nije spreman da ispunjava obaveze iz profesionalnog ugovora i zato neće biti na timskim treninzima. Klupsko rukovodstvo se sastalo sa fudbalerom i na sastanku smo razgovarali o incidentu koji se desio u utorak, a koji uključuje njegov prekršaj u saobraćaju. Zajednički je odlučeno da do daljeg Jankto neće biti na treninzima našeg tima dok ne reši privatne probleme - saopštili su iz Sparte. 

Foto: Printscreen You Tube

Povremeni češki reprezentativac ove sezone nastupa za Spartu kao pozajmljeni igrač Herte i utisak je da je njegova epizoda u Pragu završena. On se u međuvremenu oglasio na društvenim mrežama, ali se njegovo saopštenje razlikuje od klupskog budući da on kao razlog svog odsustva navodi "mentalno zdravlje". 

Imao je Jankto i u prošlosti problema sa zakonom budući da se "sudio" sa bivšom suprugom koja ga je optužila da ne plaća alimentaciju njihovom detetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija