• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2023

10:58

SVESNI SMO DA ONI SVE POBEĐUJU! Lazetiću DEGUTANTNO da bilo šta najavljuje protiv Zvezde!

Starsportphoto

Fudbal

SVESNI SMO DA ONI SVE POBEĐUJU! Lazetiću DEGUTANTNO da bilo šta najavljuje protiv Zvezde!

Podeli vest

Trener fudbalera TSC-a, Žarko Lazetić, izjavio je dan pre utakmice sa Crvenom zvezdom, da je najveći izazov igrati sa crveno-belima na njihovom stadionu.

Fudbaleri TSC-a u subotu od 18 časova, gostuju ekipi Crvene zvezde u 31. kolu Superlige Srbije.

- Svesni smo koliko su opasni i da sve redom pobeđuju, oni praktično od 2017. godine nemaju poraz na svom stadionu. Zbog toga mi je gotovo degutantno da bilo šta najavljujem i očekujem, ali naša je obaveza da se takmičimo, damo svoj maksimum, pokažemo svoje najbolje izdanje i ne gubimo nadu - izjavio je Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 

Šef stručnog štaba TSC-a je dodao da će njegova ekipa pokušati da bude ravnopravan protivnik koliko god to bude moguće.

Foto: Starsportphoto©

 

- Biće faza utakmice kada ćemo morati da se branimo iz niske zone, ali i to je deo fudbala. Imamo prethodno iskustvo sa njima i sa Marakane i sa naše Arene, i imali smo dobre momente na tim mečevima. Rezultat će prvenstveno zavisiti od toga koliko dugo ćemo moći takve momente da održavamo, a mislim da smo u odnosu na prošlu sezonu pokazali progresiju- istakao je Lazetić.

Golman Veljko Ilić se složio da je pred ekipom izuzetno važan meč protiv najjačeg protivnika.

- Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica. Crvena zvezda je sigurno jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Imaju dobre pojedince koji mogu u par poteza da preokrenu tok meča, ali je verujem da ćemo odigrati dobro i vratiti se kući sa željenim rezultatom - zaključio je Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija