• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

13:47

LIVERPUL ODUSTAO OD HRVATSKE SENZACIJE! Sada su NJIMA sve veće šanse da ga učine NAJSKUPLJIM u ISTORIJI fudbala!

Tanjug

Fudbal

LIVERPUL ODUSTAO OD HRVATSKE SENZACIJE! Sada su NJIMA sve veće šanse da ga učine NAJSKUPLJIM u ISTORIJI fudbala!

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ipak neće karijeru nastaviti u Liverpulu, tvrdi "Football Insider". Engleski klub odustao je od sjajnog defanzivca jer smatra da je odšteta od oko 90 miliona evra prevelika.

U ovom momentu Čelsi je još veći favorit za dovođenje Gvardiola, 21-godišnjaka kojeg je spreman da učini najskupljim odbrambenim igračem u istoriji fudbala.

Najskuplji štoper svih vremena je Englez Hari Megvajer, kojeg je Mančester junajted pre četiri godine platio vrtoglavih 87 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

 

Situaciju oko Gvardiola prate upravo Junajted, potom Mančester siti i Real, ali je dosad samo Čelsi poslao ponudu Lajpcigu za mladog Hrvata koji je oduševio igrama na Mundijalu u Kataru.

Sa velikim uzbuđenjem i u zagrebačkom Dinamu čekaju rasplet situacije, jer hrvatski prvak prema ugovoru sa nemačkim klubom ima 20 odsto od Lajpcigove zarade prilikom transfera Gvardiola u treći klub. Podsetimo, momak kojeg žele mnogi evropski giganti plaćen je 18.800.000 evra.

Nedavno je otkriveno da u ugovoru Joška Gvardiola sa Lajpcigom postoji posebna odštetna klauzula koja će se aktivirati u leto 2024. Tu piše da Gvardiol može otići samo ako neko za njega ponudi najmanje 110 miliona evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija