• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2023

16:09

BRAZILCIMA PONESTALO STRPLJENJA! Čekaće trenera Reala do OVOG datuma!

Reuters

Fudbal

BRAZILCIMA PONESTALO STRPLJENJA! Čekaće trenera Reala do OVOG datuma!

Podeli vest

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Ednaldo Rodrigez izjavio je da je spreman još mesec dana da čeka odgovor trenera Reala Karla Anćelotija na ponudu da italijanski stručnjak preuzme selekciju "karioka", prenose španski mediji.

Rodrigez je na marginama Skupštine CBF objasnio da se nada da će ime novog selektora moći da objavi do 25. maja.

- Pre razmišljanja o planu B, želim da iscrpim sve mogućnosti plana A - rekao je Rodrigez i ponovio da je Anćeloti njegov prvi izbor za novog selektora Brazila.

Foto: Tanjug

 

Anćeloti ima ugovor sa Realom do 30. juna naredne godine, a pre nekoliko nedelja je potvrdio da je dobio ponudu da preuzme selekciju Brazila. On je više puta ponovio da želi da odradi do kraja ugovor sa madridskim klubom.

Južnoamerička selekcija je trenutno bez selektora, pošto je Tite smenjen posle eliminacije Brazila od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Lokalni mediji navode da će, ako Anćeloti odbije da preuzme Brazil, kandidati za novog selektora biti trener Fluminensea Fernando Diniz, prvi stručnjak Palmeirasa Abel Fereira i šef stručnog štaba Fenerbahčea Žorž Žezus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija