• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

14:21

GDE JE PRENOS VEČITOG DERBIJA? Neće svi moći da gledaju 170. prvenstveni duel Partizana i Zvezde!

Starsportphoto©

Fudbal

GDE JE PRENOS VEČITOG DERBIJA? Neće svi moći da gledaju 170. prvenstveni duel Partizana i Zvezde!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj od 18.30 odmeriće snage u 170. večitom derbiju koji se igra u okviru 32. kola Superlige Srbije.

Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koju je dobio Partizan zbog nereda koji su izazvali navijači crno-belih na Banovom Brdu u duelu protiv Čukaričkog. 

Ekipa Igora Duljaja je u katastrofalnoj formi, pošto na prethodnih šest utakmica ima čak pet poraza. Crno-beli su trenutno na četvrtom mestu sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina. Za drugoplasiranim Čukaričkim zaostaju čak osam bodova, pa im

Meč je na programu od 18.30, a prenos je obezbeđen na Areni sport 1 Premium,dok tekstualni prenos utakmice možete da pratite na našem portalu - Informer.rs.

 

Foto: Starsportphoto

 

 Ovaj derbi rezultatski Zvezdi ne znači mnogo, jer je već osvojila titulu, ali je za Partizan od velike važnosti, jer mu "gori pod nogama" u borbi za Evropu.

- Derbi je utakmica koja je svetkovina srpskog fudbala. Možda rezultati ne oslikavaju to na taj način, vidite i po vama, nije to to interesovanje. Na nama je da to održimo na nivou koja jeste, da bude najveća utakmica srpskog fudbala. Prilazimo maksimalno ozbiljniji. Respektujemo protivnika, znamo da je ranjeni lav najopasniji, ali cenimo i sebe i mislim da imamo kvaliteta i samopouzdanja da odigramo dobru utakmicu i da iz toga izađe dobar rezultat - poručio je Miloš Milojević, trener Zvezde, pred utakmicu.

Foto: Starsportphoto

 

Trener crno-belih Igor Duljaj žali što na tribinama neće biti navijača.

- Najsrećni bih bio da vidim pun stadion, bez obzira ko će šta da skandira. Biće mrtva atmosfera, izađeš na teren i čuješ trenere i saigrače.Ono što mi moramo jeste da na neki način pokažemo karatket. Ako ga imamo, a verujem da ga imamo-  rekao je Duljaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladan

pre 1 godinu

Igrače treba vaspitavati kako da igraju i poštuju igrače drugih klubova. Navijače treba vaspitavati kako da navijaju i poštuju igrače drugih klubova.

boki

pre 1 godinu

Gde su huligani koji prrkinuli utakmicu neko ih stiti i tako gidinama su kaznjeni i prsvi navijaci da se igra bez publike.Kada ce drzava ostro reagovati i resiti zsuvek huligane na sporskim priredbama

Raka

pre 1 godinu

Pa zar jos neko gleda najvece lopove i prevarante u drzavi. Fudbal na nivou Sovljka iz Sovljka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija