• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

23:30

POKETINO JE NOVI TRENER ČELSIJA! Plavci PRONAŠLI zamenu za LAMPARDA!

Fudbal

POKETINO JE NOVI TRENER ČELSIJA! Plavci PRONAŠLI zamenu za LAMPARDA!

Podeli vest

Poznati argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino mogao bi naredne nedelje da bude imenovan za novog menadžera Čelsija, a londonski klub bi preuzeo na kraju sezone, prenosi Skaj sports.

Pre nekoliko dana britanci su pisali o tome da je Maurisio Poketino u poodmlaklim pregovorima sa Čelsije, a "Skaj" danas javlja kako je dolazak argentinskog stručnjaka na Stamford bridž gotova stvar. On bi na kraju sezone trebao da preuzme Plavce od Frenka Lamparda koji je samo privremeno rešenje nakon što je klub oterao Grema Potera.  

- Imenovanje argentinskog trenera je sve bliže i klub bi naredne nedelje mogao da ozvaniči saradnju. Tokom pregovora razgovaralo se o ekipi i pojačanjima, kao i o stručnom štabu novog menadžera - navodi Skaj sports i dodaje da će Frenk Lampard voditi Čelsi do kraja sezone.

Britanski mediji podsećaju da su se čelnici Čelsija raspitivali o argentinskom treneru u septembru prošle godine kada je otpušten Tomas Tuhel, ali je na njegovo mesto postavljen Grejem Poter, koji je početkom arpila dobio otkaz posle serije loših rezultata.

Foto: EPA

Poketino je bez posla otkako je u julu prošle godine otišao iz Pari Sen Žermena. Argentinac je ranije vodio Totenhem, Sautempton i Espanjol. On planira da, ako preuzme londonski klub, na kraju sezone vrati Belgijanca Romela Lukakua, koji je trenutno na pozajmici u Interu.

Predstavnici Čelsija pregovarali su i sa bivšim trenerom Bajerna Julijanom Nagelsmanom, ali nije postignut dogovor. Drugi izbor Plavaca bio je Luis Enerike, ipak, bivši selektor Španije nije želeo da pregovara sa velikanom iz Londona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija