• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.04.2023

09:21

GEORGINA ĆE RONALDU UZETI 350 MILIONA EVRA! Boli ga glava! Fudbaler Al Nasra pred OZBILJNIM PROBLEMOM!

printscreen

Fudbal

GEORGINA ĆE RONALDU UZETI 350 MILIONA EVRA! Boli ga glava! Fudbaler Al Nasra pred OZBILJNIM PROBLEMOM!

Podeli vest

Ronaldo se odavno obavezao ugovorom da će u slučaju raskida nevenčanoj supruzi Georgini Rodrigez prepustiti 35 odsto svog bogatstva, koje se procenjuje na milijardu evra, tvrdi portugalska televizija CM

Kristijano Ronaldo ima 350 miliona razloga da "gasi požar" i izgladi odnos sa španskom influenserkom Georginom Rodrigez! Ukoliko se njih dvoje raziđu, portugalski as moraće da prepusti nevenčanoj supruzi i majci njegovo dvoje dece čak 35 odsto svog ukupnog bogatstva, koje se procenjuje na milijardu evra, tvrdi portugalska televizijska stanica CM.

Reč je navodno o ugovoru koji su Kristijano i Georgina, koji nisu u braku, sklopili kad su počeli da žive zajedno i kad su rešili da imaju zajedničku decu. Tad se jedan od najboljih fudbalera sveta zavetovao da svoju devojku neće ostaviti bez novca čak i ako jednog dana pukne ljubav.

Predviđen krah

Kupuje gluposti

Ronaldu ne smeta količina novca, već ono na šta ga Georgina troši
Španski portal "Koreo"

 

Njih dvoje su u vezi od 2016. godine i nikad se nisu venčali, ali su dobili dvoje dece, Alanu Martinu i Belu Esmeraldu. Takođe, Ronaldo ima još troje dece od surogat majki, i to Kristijana juniora, Evu i Matea, o kojima Georgina brine kao da im je biološka majka. Georgina, inače, svakog meseca na račun dobija određeni procenat Kristijanove plate!

"Ronaldo i Georgina imaju ugovor zbog kojeg fudbalera Al Nasra sad boli glava, jer nije očekivao da će doći dan kad bi Rodrigezovoj mogla da pripadne trećina njegovog bogatstva. To bi bio ogroman udarac za nekadašnjeg asa Real Madrida. Georgina bi u tom slučaju ostala bez nekih povlastica, poput skupocenog voznog parka, privatnog aviona, ne bi mogla kao dosad da troši Ronaldov novac bez ograničenja... Međutim, sa približno 350 miliona evra sigurno ne bi imala finansijske probleme", piše portugalski "Rekord", pozivajući se na saznanje CM TV.

Foto: printscreen instagram

Georgina Rodrigez



Novac je, tvrde portugalski mediji, glavni uzrok neslaganja i sve dubljeg sukoba Ronalda i Georgine. On je, navodno, razočaran time što Georgina nemilice troši novac.

"Njihova veza je trenutno u velikoj krizi. Čak se može reći da Ronaldu i ne smeta količina novca koju njegova devojka može da potroši, već to što taj novac odlazi na gluposti. Barem on tako smatra", piše španski portal "Koreo".

Televizija CM je pre nekoliko dana objavila i da je Kristijano znatno narušio odnos sa majkom Dolores Aveiro zbog nesrećne veze sa lepoticom iz Argentine, "koja dane provodi po tržnim centrima u Rijadu i samo troši novac".

Georginina majka bila prostitutka?!

Izvesni Rozario, koji se predstavio kao prijatelj Georginine majke, za španski tabloid "Sosijalit" izneo je intrigantne podatke iz privatnog života influenserke. Dotični muškarac je izjavio da je majka Rodrigezove u prošlosti radila kao prostitutka u noćnom klubu čiji je vlasnik bio Georginin otac!

- Njen otac Horhe bio je vlasnik noćnog kluba malo izvan grada. Radio je kao makro i Georginina majka je dugo radila za njega. Takođe, bio je umešan i u poslove sa drogom - izjavio je Rozario.


Na istoj TV stanici je gostovala i izvesna portugalska vidovnjakinja Vijera, koja je takođe predvidela kraj romanse.

- Dani njihove ljubavi su odbrojani. Georgina će mu okrenuti leđa i uzeće mu milione, Boga mi! - rekla je vidovnjakinja.

Prijateljica demantuje

Foto: Instagram/printscreen

 

S druge strane, bliska prijateljica fudbalskog asa Filipa Kastro demantovala je spekulacije o problemima u vezi.

- Ma to su samo tračevi i priče ljudi koji ne mogu da podnesu uspeh njih dvoje. Njihova veza je prepuna ljubavi. Imaju je toliko da mogu da je dele ostalima, verujte! - rekla je Filipa.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija