• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

23:51

MESI ĆE URADITI SVE DA SE VRATI U BARSU! Gvardiola RASPALIO navijače!

ap photo

Fudbal

MESI ĆE URADITI SVE DA SE VRATI U BARSU! Gvardiola RASPALIO navijače!

Podeli vest

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da veruje da će fudbaler Pariz Sen Žermena Lionel Mesi učiniti sve da se vrati u Barselonu, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Mesi je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, ali je zbog teške situacije u kojoj se našao katalonski klub prešao u Pariz Sen Žermen. Argentinski fudbaler ima ugovor sa francuskim klubom do kraja sezone, ali još nije poznato gde će Mesi da nastavi igračku karijeru.

- Nisam verovao da će Mesi da napusti Barselonu. Uveren sam da predsednik Barselone Đoan Laporta voli Mesija. Laporta već mesecima priča da Mesi zaslužuje pravi oproštaj, jer je tako važna ličnost. Mesi je mnogo pomogao Barseloni da postane veći klub nego što jeste - rekao je Laporta.

On je podsetio da je Mesi napustio Barselonu zbog veoma teške finansijske situacije u kojoj se našao katalonski klub.

- Nadam se da ću jednog dana sa svog mesta na Nou Kampu da ustanem i da se oprostim od Mesija onako kako zaslužuje. Znam da će Laporta i Mesi pokušati sve da se Leo vrati u Barselonu. Nadam se da će Mesi i njegova porodica dobiti ljubav navijača Barselone, kao i zahvalnost i poštovanje za sve što je učinio za klub - istakao je Gvardiola.

Foto: Tanjug

On je naveo da je Mesi najbolj igrač svih vremena i dodao da je Barselona u poslednjih 12 godina sa argentinskim fudbalerom eksplodirala.

- Ne govorim tu o brojkama, nego o učešću u igri, lepoti njegove igre, njegovoj efikasnosti, o svemu - izjavio je menadžer Mančester sitija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija